Otac napravio sačekušu kako bi uhvatio seksualnog predatora na svoju kćer, a sve je zabilježeno kamerom

Snimke nadzorne kamere prikazuju stvarno jeziv trenutak!

Kada je računalni softver upozorio jednog oca da njegovu 15-godišnju kći vreba seksualni predator, on je odmah obavijestio policiju.

No zabrinuti otac nije planirao samo sjediti i čekati, nego je odlučio napraviti klopku i u svom dvorištu uhvatiti uhodu. A snimke nadzorne kamere prikazuju stvarno jeziv trenutak!

Nije lako čuvati djecu od opasnosti u digitalnom dobu, zato i postoje mnogobrojni računalni programi koji roditeljima pomažu u nadgledanju internetske aktivnosti njihove djece.

Jedan je takav program upozorio oca iz Oklahome da je njegova 15-godišnja kći u opasnosti.

Saznao je da razgovara s muškarcem koji je duplo stariji – 33-godišnjakom koji se s njom htio sastati.

„Slao joj je poruke i nagovarao ju na sastanak, tip sastanka na kojem bi joj on oduzeo nevinost“, rekao je otac.

Nije ni potrebno naglasiti da je otac, koji svoj identitet drži skrivenim, bio u velikom šoku.

Otac je navedeni dokaz odnio na policiju, ali su mu rekli da oni ništa ne mogu učiniti dok se navodni predator ne pojavi osobno.

Predani je otac tako uzeo stvar u svoje ruke.

VIDI OVO: Policajac je uhvatio dvije žene u krađi – nitko nije očekivao što će učiniti

Otac postavlja sačekušu

Poruke njegovoj kćeri ukazuju da je predator planirao doći do obiteljske kuće iste noći. Otac je znao da ga mora zaustaviti, pa je smislio plan da zaštiti svoju kćer.

Uz pomoć nekoliko rođaka otac je u svome dvorištu pripremio klopku.

Postavili su skrivenu kameru i usmjerili ju na šator u kojem je predator mislio susresti 15-godišnjakinju. No u šatoru je bila odrasla žena.

Snimka zaslona: YouTube

Predator je usred noći i došao i ušuljao se u stražnje dvorište. Mislio je da će se naći sa maloljetnom djevojkom, ali umjesto toga otac i druga dva muškarca srušili su ga na tlo.

„Rekao sam mu da je zakoračio u krivo dvorište, i da se spetljao s krivom djevojčicom“, rekao je hrabri otac.

Osigurali su predatorove ruke i noge sa sajlom i pozvali policiju.

Policija ne preporučuje civilima da pravdu uzimaju u svoje ruke, ali su bili impresionirani ovom dvorišnom operacijom i nazvali ju „gotovo profesionalnom.“

„Odradili su to bez da su ga ozlijedili, ili ostavili kakve masnice i tragove, ali ne potičemo građane da ikada uzimaju zakon u svoje ruke. Mi smo plaćeni da preuzmemo takve rizike“, rekao je policijski službenik Jody Suit.

Na sreću, ovaj je otac bio vrlo savjestan oko internetskih aktivnosti svoje kćeri. Da nije vodio računa, tko zna kako bi priča završila.

NAJNOVIJE!