Iako je imala samo 20 dolara do sljedeće plaće, djeca su je preklinjala da im kupi sladoled: Ono što su u nastavku doživjeli je pravo čudo

Majku koja je u novčaniku imala samo 20 dolara do sljedeće plaće djeca su preklinjala da im odmah kupi sladoled. Ono što je obitelj u nastavku doživjela je pravo čudo!

Kada ste odrasli vrlo je lako dopustiti da nas ludi rasporedi ili hrpetina računa odvrati od onoga što je zaista važno.

Obitelj, vjera i prijatelji su ono što naše živote čine vrijedne življenja, no ludilo ovoga života to često puta zasjeni. Sličan slučaj bio je u životu žene po imenu Sara.

Sara je posvećena majka troje djece i dobra radnica. No, kako se bliži kraj mjeseca i kako budžet postaje sve kraći, ona mora donijeti odluku o vezi toga što je važno bez obzira na to što njezina djeca ne razumiju zašto nešto ne mogu dobiti.

Ona nije imala pojma da je posljednji plač njezine djece za koji je ona mislila da je uslijedio jer nisu mogla dobiti slatkiše zapravo bio zato što joj se Bog nasmiješio s nebesa.

Foto: Facebook

Sara je dobila potvrdu od Boga koju je očajnički trebala dok se vozila u automobilu sa svojom djecom. Vozili su se prema svojoj kući kada je odjednom djeci palo na pamet da žele sladoled i da ga žele – sada! No nažalost, kako se bližio dan plaće, Sara je bila kratka s novcem. Ipak, Bog je svoj pogled usmjerio prema Sari i njezinoj dječici. Podijelila je na svojoj Facebook stranici ono što se dogodilo tog sudbonosnog jutra.

U novčaniku imam posljednjih 20 dolara

„I tako u novčaniku imam posljednjih 20 dolara. Računi su podmireni, hrana je kupljena, tako da mi nije preostalo puno novca za ostatak tjedna. To je u redu. No na putu iz prodavaonice prema kući djeca su počela moliti za sladoled. Počeli su preklinjati i plakati. Nastala je drama. Rekla sam – ne.

Kratka sam s novcem i možda će mi tih 20 dolara zatrebati prije nego što dobijem plaću. Kod kuće imamo hrpetinu hrane tako da ne trebamo stati u slastičarnicu.

Čula sam uzdahe koji su dopirali sa stražnjeg sjedala i nakon toga molitvu – „Bože zaista bismo željeli dobiti malo sladoleda. Možeš li dati mami malo novca kako bismo večeras mogli dobiti malo sladoleda? Znamo da možeš i na tome Ti zahvaljujemo“.

Oh čovječe“.

Foto: Facebook

„Ljudi, rekla sam, Bog nam neće na ulazna vrata spustiti novac kako biste vas dvoje mogli dobiti sladoled. On je zauzet važnijim stvarima, ljudima u nevolji.

Ne, rekao je Josh. Bog je rekao da ćeš imati dovoljno novca za i za sladoled i za ljude koji su u nevolji.

Josh… to ne funkcionira na takav način. Počela sam i nakon toga sam odustala.

Pred ulaznim vratima je ležala omotnica

I nakon toga smo stigli kući. A pred ulaznim vratima je ležala omotnica. U omotnici je bio ček od 123 dolara. Ček je bio od pretplate za studentsku rentu koju sam platila…2007.

Djeca nisu bila iznenađena. Bog nije bio iznenađen. Dobili su sladoled. Crveni križ je dobio donaciju. A mama se još jednom sjetila što znači imati vjeru djeteta“.

Sara nije mislila da ima dovoljno novca kako bi djeci kupila sladoled, no Bog je imao nešto posebno u svome rukavu. Na sreću, njezin sin je imao vjere koja je u nju nadahnula nakon što su pred ulazom u svoju kući opazili Božju prisutnost.

Foto: Facebook

Ovo je podsjetnik na to da svatko od nas treba pustiti Bogu da upravlja. Život je puno bolji kada dopustimo da On upravlja naše putove!

NAJNOVIJE!