Svi misle da tata plače jer vidi svoje novorođenče, a onda otkrio zbog čega se njegova žena nije mogla nasmijati 10 mjeseci

Svi misle da tata plače jer vidi svoje novorođenče i tada nam otkriva zbog čega se njegova žena nije mogla nasmijati 10 mjeseci.

I dok je Kirstie Perez vrlo iskusna fotografkinja rođenja djece, jedno rođenje koje se dogodilo ranije ovoga mjeseca ju je dosta iznenadilo.

Perez zarađuje tako što fotografira jedne od najljepših prizora: majki kako svoju djecu donose na svijet i poglede na licima očeva kada svoju novorođenu djecu vide po prvi puta.

No nakon što je čula pozadinu priče zbog čega je jedan otac plakao nakon što je pogledao na svoje norovođeno dijete i na ženu, Perez nije mogla odoljeti da ovo podijeli sa svijetom.

Fotografkinja je u detalje opisala događaje koji slamaju srce

U svojoj objavi na Facebooku, Perez je opisala u detalje ove srceparajuće događaje.

„On je bespomoćno gledao dok njegova žena povraća više od 285 dana“.

Tata plače novorođenče 1
Foto: Facebook

„Svjedočio je dok je njegova žena u trudnoći smršavila 14 kilograma jer njezino tijelo nije moglo upijati hranjive tvari zbog Hiperemeze Gravidarum i preeklampsije“.

„Za vrijeme trudnoće 4 je puta bila hospitalizirana zbog dehidracije“.

„Pojela je više obroka na ulazu u kuću nego što on to može izbrojati zbog toga što ju je gotovo svaki miris tjerao na povraćanje“.

Tata plače novorođenče 2
Foto: Facebook

„Nakon mjeseci toga što je jednostavno bio uz nju koliko god je mogao, bio joj je i podrška za vrijeme poroda“.

!Rekao mi je da to nije razlog zbog kojeg plače!

„Rekla sam mu da sam ga fotografirala kako plače jer vidi svoga sina po prvi puta. Rekao mi je da to nije razlog zbog kojeg plače“.

Foto: Facebook

„Zbunjeno sam pitala na što misli“.

„Opet je proplakao i rekao da je ovo prvi puta u 10 mjeseci kako vidi svoju ženu da se smije“.

„Muškarci, shvatite kako snažna empatija može biti“, Kirstie je napisala na kraju. „Svim majkama koje su imale traumatične porođaje i koji se unatoč tomu i dalje smiju…hvala vam za vašu žrtvu i za to što ste izdržale kako biste svoje dragocjeno dijete donijele na svijet. To nije bio lak zadatak“.

Objavljuje KPPPonedjeljak, 18. lipnja 2018.

NAJNOVIJE!