U perilici za rublje je vidjela lice svoje kćerkice (3), sada šalje upozorenje svim roditeljima

Majka se šokirala kada je u perilici za rublje vidjela lice svoje 3-godišnje kćerkice. Poslala je važno upozorenje svim roditeljima.

Znam da će me osuditi kao lošu majku, ali hoću da upozorim druge kako im se ovo ne bi dogodilo, napisala je Lindsey McIver na Facebooku započinjući priču o najužasnijem događaju svog života.

Lindsey i njezin suprug kupili su perilicu za rublje i upozorili svoje troje djece da se ne igraju s njom.

Kćerka u perilici za rublje
Foto: ABC

Međutim… Nekoliko dana kasnije, nju i supruga iz sna je probudio sin (4). Dječak je stajao pored kreveta sav u suzama, ali je uspio izustiti: “Chloe. Unutra. Perilica za rublje”.

Žena je sumanuto otrčala u kupaonicu i imala što vidjeti. Bubanj se punio vodom i deterdžentom i već se počeo okretati, a u pjeni je vidjela lice svoje najmlađe kćerkice (3).

“Vrištala je, ali vani se nije čuo ni glas”, objašnjava Lindsey. Roditelji su se uspaničarili: perilica je nova, ne poznaju je dobro, još nisu ni pročitali upute za upotrebu kako valja.

Uspjeli su brzo isključiti perilicu, otvoriti vrata i izvući djevojčicu. Malena se malo zagrcnula i imala je nekoliko modrica, ali to je bilo sve.

Premda se bojala da će je osuditi kao lošu majku, Lindsey je u komentarima dobila razumijevanje i podršku prije svega roditelja zahvalnih na upozorenju.

”Znamo da nas je Bog blagoslovio i imao milosti prema našoj kćerkici”, rekla je majka u svojoj objavi na Facebooku.

NAJNOVIJE!