Djevojčica (5) oboljela od leukemije je napisala pismo Luki Modriću: Nitko nije očekivao ovakav odgovor!

djevojčica pismo Luka Modrić
Foto: Facebook/Wikipedia/Instagram

Selena Brunjai koja ima pet godina i boluje od akutne limfoblastične leukemije je poslala pismo svom najdražem igraču Luki Modriću. U njemu je izrazila samo dvije želje – zdravlje i da joj Luka odgovori na pismo.

“Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?! Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena”, glasilo je pismo malene Selene.

https://www.facebook.com/iva.funtek.10/posts/457286901413200

Ova vijest je stigla do Luke, a on joj je uzvratio pismom koje je objavio HNS na Instagramu:

“Draga Selena, dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti, mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala ti što si bila uz nas! Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje! Od srca, tvoj Luka Modrić”

Foto: Instagram