Zahvalni sin je kupio roditeljima kuću – priredio im je veliko iznenađenje

Zahvalni sin je vlastitim novcem kupio roditeljima kuću priredivši im veliko iznenađenje.

LeJuan James je popularni YouTuber koji je postao popularan radi svog humora i strasti koju unosi u svoje video snimke. Prije nego što je postao poznat, nitko nije znao tko je on. Da nije bilo njegovih roditelja, njega danas ne bi bilo ovdje. Oni su u braku 33 godine, a on kaže kako im duguje sve u životu.

Tijekom života, njegovi roditelji su sve žrtvovali za njegovu braću i sestre kako bi imali stvari koje oni nisu imali dok su odrastali. Nakon desetljeća teškog rada, LeJuan je priredio iznenađenje za svoje roditelje.

Prije nego što je postao Youtuber, njegovi roditelji su radili ekstremno teške poslove. Preselili su se iz Puerto Rica u SAD. Njegova majka je bila čistačica u Disney Worldu preko dana, a navečer i tijekom noći radila je u prodavaonici koja radi 24/7. Njegov tata je bio domar koji je također radio u smjenama u Burger Kingu i često je radio noću.

Oboje su radili pune smjene kako bi mogli odgajati svoju obitelj. Iako LeJuan nije često govorio svojim roditeljima, bio je zahvalan za njihovo žrtvovanje. Nakon više godina, kada je izgradio svoju karijeru, bio je u mogućnosti da svoj san iz djetinjstva pretvori u stvarnost. Čitav život je maštao o tome da svojim roditeljima jednog dana kupi kuću.

Konačno je to i uspio. Stavio im je poveze preko očiju i odveo ih do tog mjesta. U videu njegovi roditelji su zbunjeni jer ne znaju što se događa. Kada su skinuli poveze, pomislili su da je on kupio novu kuću za sebe, a zatim su shvatili da je to poklon za njih. To je jako emotivan trenutak koji sigurno neće nikada zaboraviti.

LeJuan nije mogao zaustaviti suze koje su tekle niz njegovo lice.

NAJNOVIJE!