Dječakov tata je poginuo na dužnosti, a njegov jedini zahtjev je slomio srce mnogima

Dječakov tata je poginuo na dužnosti, a njegov jedini zahtjev nakon sprovoda je slomio srce mnogima.

Teško je izgubiti voljenu osobu, a osobito ako ste mladi. Tada još uvijek ne znate razliku između života i smrti.

Dakota Pitts (5) nije bio emotivno pripremljen da doživi nešto ovakvo. Njegov tata Rob Pitts koji je bio policajac preminuo je kada je jedna istraga krenula naopako.

Nakon što je Rob preminuo, cijela zajednica se skupila kako bi mu odali počast, te su se svi poredali u dvije kolone tijekom njegovog sprovoda. Kada je sprovod bio gotov, Dakota je prišao svojoj mami s jednim zahtjevom.

VIDI OVO: ”Znate li zašto je moj tata umro?” Petogodišnjak otvorio dušu učiteljici

Nakon što je njegov otac bio sahranjen, Dakota se spremao vratiti u školu. On je svojoj mami rekao kako postoji nešto što bi mu pomoglo pri povratku u školu – htio je da ga jedan policajac odvede u školu.

Dakota se nadao da će mu jedan policajac pomoći da se vrati, a njegova majka je nazvala policiju kako bi mu pokušala ispuniti želju. Ono što ovaj dječak nije znao jeste da su kolege njegovog oca bile spremne učiniti bilo što za njega.

Umjesto jednog policajca, on je dobio čak 70 policajaca. Svi su se poredali ispred škole kako bi mu poželjeli sreću pri povratku u školu. Dakota je uzeo tatinu značku i nosio je oko vrata dok je ulazio u školu.

Pogledajte ovaj dirljivi video i podijelite ga s prijateljima:

IZVOR:Virealno

NAJNOVIJE!