Ako se ne podredite Kristu, podredit ćete se Antikristu. Nećete ni prepoznati da ste u zabludi!

Žig Zvijeri podrazumijeva otvoreno štovanje Zvijeri (Antikrista). Nitko vas neće natjerati da se poklonite Antikristu, učinit ćete to svojevoljno odbacujući Krista. Bit ćete laka meta za Antikrista jer se niste podredili Kristu. Ako se ne podredite Kristu, podredit ćete se Antikristu. Toliko ćete se suobličiti s ovim svijetom da nećete ni prepoznati da ste u zabludi. Bit će to najveća demonska prijevara ikada i pravedno zaslužena osuda nad nepokajanim grešnicima.

PROČITAJTE: Je li moguće da danas netko primi znak Zvijeri?

Žig Zvijeri nema samo ekonomsku komponentu – u smislu da nećete moći prodavati i kupovati ako niste ugrađeni u sustavno štovanje; već i duhovnu komponentu. Žig zvijeri nije samo metafora, već ugrađeni mikročip preko kojeg će se sustavno štovati Antikrist. Više o tome pročitajte u članku Žig zvijeri – metafora ili mikročip?

Svi koji neće htjeti primiti mikročip ostat će bez osnovnih ljudskih prava. No taj žig ima i snažnu duhovnu pozadinu.

U Otkrivenju se Zvijer i Lažni prorok spominju zajedno. Lažni prorok će uspostaviti ujedinjeni religijski sustav koji će podržati Zvijer i činiti čuda u nazočnosti Zvijeri (Antikrista). Ta duhovna komponenta neće uključivati biblijsko kršćanstvo, imat će obličje pobožnosti, ali bez sile. Bit će to razvodnjena inačica kršćanstva, kopija, lažno New Age evanđelje prilagođeno svima. Brzorastući karizmatski pokret već ujedinjuje protestante i rimokatolike. Rimokatolička crkva već priprema teren za jednu svjetsku religiju. Papa se već odavno okuplja s raznim vođama drugih religija i otvoreno podržava hinduizam, budizam, islam, judaizam, pa čak i ateizam. Ekumenizam i veliki otpad vjernika već jesu na djelu.

„I Zvijer čini znake velike: čini pred ljudima da i oganj silazi s neba na zemlju. I zavodi one što žive na zemlji zbog znakova koje joj je dano učiniti pred Zvijeri, govoreći onima što stanuju na zemlji da načine lik Zvijeri koja imaše ranu od mača i oživje. I bȋ joj dano dati dah liku Zvijeri, tako da i progovori lik Zvijeri i učini da tko god se ne pokloni liku Zvijeri bude ubijen. I čini da im se svima — i malima i velikima, i bogatima i siromašnima, i slobodnjacima i robovima — dade žig na njihovu desnu ruku ili na čela njihova, te da nitko ne može ništa kupiti ili prodati osim onoga koji ima žig ili ime Zvijeri ili broj imena njezina. Ovdje je mudrost. Tko ima um, neka proračuna broj Zvijeri; jer to je broj čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset šest“ (Otkrivenje 13,13-18).

Žig Zvijeri će biti Antikristov identitet, identitet lažnog sustava u koji ćete biti ugrađeni i s lakoćom se pokloniti Zvijeri.

Možete ispovijedati Krista, a ne imati Kristov identitet. Možete vjerovati u Boga i svejedno se pokloniti Antikristu. I elita vjeruje u Boga, a štuje Lucifera. Zašto mislite da vi ne možete biti prevareni? Kako ćete prepoznati laž ako niste ukorijenjeni u Božjoj Riječi? Ako dozvolite da vas drugi uče, a nikad ne tražite osobno Boga za sebe, da vam sam otkrije istinu u svojoj Riječi, kako ćete znati vjerujete li ispravno?

„Ako se tko klanja Zvijeri i liku njezinu te prima žig na čelo svoje ili na ruku svoju, on će i piti od vina gnjeva Božjega koje se nerazvodnjeno toči u čašu srdžbe njegove. I bit će mučen ognjem i sumporom pred svetim anđelima i pred Jaganjcem. I dim muke njihove uzlazi u vijeke vjekova. Ni danju ni noću nemaju počinka oni koji se klanjaju Zvijeri i liku njezinu, i tko god prima žig imena njezina“ (Otkrivenje 14,9-11).

PROČITAJTE: Znak zvijeri: Čiji znak ćete vi imati?

„Ovdje je postojanost svetih, ovdje su oni koji drže zapovijedi Božje i vjeru Isusovu“ (Otkrivenje 14,12).

Ili ćete imati Božji pečat ili pečat Zvijeri. Pečat Krista ili Antikrista. Pitanje nije gdje ćete stajati sutra u odnosu na Antikrista, nego gdje sada stojite u odnosu na Krista.

Ako već sada nemate Božji pečat, ako niste sigurni da vam je oprošteno i da ste spašeni, ako niste sigurni da ste Božje dijete, ako niste zapečaćeni Duhom Svetim za život vječni, ako niste Kristov sljedbenik; ako ne slijedite Krista, već se slijevate s masom ovoga svijeta; ako služite sebi, a ne Bogu – onda ste se već sada poklonili Zvijeri. Ne morate čekati sutra, jer kad sutra dođe bit ćete prevareni kao od šale, već ćete biti toliko obmanuti da nećete ni prepoznati da je Antikrist lažac.

„I vidjeh prijestolja, i sjedoše na njih, i dade im se sud; i duše obezglavljenih zbog svjedočanstva Isusova i zbog riječi Božje, i one koji se ne pokloniše Zvijeri ni liku njezinu i ne primiše žig na čelo svoje i na ruku svoju; i oživješe i zakraljevaše s Kristom tisuću godina“ (Otkrivenje 20,4).

Ili ćete biti progonjeni, ostati bez apsolutno svega, svih prava, ili ugrađeni u lažni sustav.

Ako već sada niste spremni na progon i odricanje od apsolutno svega poradi Krista – pa i vaše slave na medijima, i općenito Interneta, ili biti gladni poradi Krista, budući da bez žiga Zvijeri nećete moći trgovati, ili biti ubijeni poradi Krista – nećete biti spremni ni sutra.

Izvor: Biblijaiznanost.net

NAJNOVIJE!