Keanu Reeves je u tajnosti financirao jedan projekt, a otkriće je rastopilo srca cijelog interneta

Posljednja vijest o glumačkoj superzvijezdi posebno je rastopila srca…

Keanu Reeves jedan je od dobrih likova Hollywooda. U industriji filma je poznat po svojim dobrim djelima, od podjele 100 milijuna dolara sa tehničarima na setu, do prepuštanja sjedala u metrou, često se nađe u vijestima zbog neke velike darežljivosti.

Ali posljednja informacija o glumačkoj superzvijezdi posebno je rastopila srca…

Foto: Facebook

Život je za Keanua bio težak dok je bio dijete. Nije imao oca, a majka je imala nekoliko muževa, dok se on mučio s ozbiljnom disleksijom. Niz događaja u životu gurnuo ga je do toga da je napustio školu kako bi se potpuno posvetio glumi.

Čak i nakon što je s Matrixom doživio ogroman uspjeh, život mu nije bio savršen. Sa svojom ljubavi, Jennifer Syme, očekivao je dijete, no njihov se život srušio kada se kći rodila mrtva. Njezina je smrt stvorila ogroman jaz između supružnika, i naposljetku su se rastali.

PROČITAJTE: KEANU REEVES: “Ne mogu biti dio svijeta gdje žene ne žele djecu, a muškarci ne žele obitelj…”

Samo 18 mjeseci nakon rastave Jennifer je tragično preminula u automobilskoj nesreći. Nakon što je izgubio najbolju prijateljicu, ljubav, i kći, Keanu nije znao kome da se okrene. Na sreću, ima dobro srce i trijeznu glavu, i nije podlegao napastima.

I kroz sve poteškoće, Keanu je u glavi imao glas koji ga je poticao da čini još dobra. To je zato što je njegovoj mlađoj sestri Kim Reeves dijagnosticirana leukemija godinama ranije, i on je morao pomoći. Umjesto da napravi veliku scenu i privuče pažnju na sebe, Keanu je potiho pokrenuo humanitarnu udrugu njoj u čast.

Foto: Facebook

Rekao je kako: „Imam privatnu fondaciju koja postoji već pet ili šest godina, i pomaže nekim dječjim bolnicama i u istraživanju raka. Ne volim svoje ime spajati uz fondaciju, samo ih puštam da rade svoj posao.“

Keanu nije htio pozornost, samo je htio napraviti što je više moguće dobra uz pomoć svoje popularnosti i bogatstva. To je znak pravog heroja.

Ne samo da je filantrop, nego je i vrlo realan i skroman tip. Pogledajte jedan intervju s njim.

NAJNOVIJE!