Nasilna veza joj je promijenila život: „Rekao je da će me ‘označiti’ za budućeg dečka“

Ova tinejdžerka je proživjela pravu noću moru u vezi s nasilnim dečkom!

Većina nas ima svoju verziju tužne priče o vezi koja je loše završila te se u tim pričama često sažalijevamo i plačemo nad sobom na vrlo pretjeran način. No, Kayla Holmes, tinejdžerka, proživjela je pravu noćnu moru u vezi s nasilnim bivšim dečkom – to je pravi podsjetnik na sve za što trebamo biti zahvalni.

Tinejdžerka je odrasla uz samohranu majku koja ju je stavljala ispred bilo kakvog muškarca tako da Kayla zapravo nikada nije mogla vidjeti kako funkcionira zdrava veza.

Foto: Facebook

Kada je ušla u lošu vezu sa malo starijim muškarcem, bila je naivna te je vjerovala kada joj je govorio da će se promijeniti. Na žalost, tada 17-godišnja Kayla je ostala s njim te je uskoro imala plavo oko, slomljen nos te na kraju – jedan dio tijela manje.

Kayla se točno sjeća dana kada je dio njezine duše uminuo. Bio je to 10. listopad, 2017. – postala je žrtvom brutalnog napada 21-godišnjag Setha Aarona Fleruyja. Opisala je što se dogodilo:

„Sjećam se užasa na licu muškarca koji me taj dan spasio. Sjećam se i drage starije gospođe koja je izašla iz svoje kuće i vidjela tu tragediju, ali je bila toliko dobra da mi je pomogla i ostala sa mnom dok nije došla pomoć.“

Jadna djevojka se sjeća svakog detalja tog događaja. Otišla je do Sethove kuće kako bi joj se ispričao za sve što joj je učinio, kako bi to ispravio. Kayla je već prekinula s njim nekoliko tjedana ranije, ali je on mislio da ona dolazi kako bi ponovno bili zajedno. Nakon što je shvatio da ona ne želi ništa s njim, učinio je nešto zaista groteskno.

PROČITAJTE: 5 znakova da ste u vezi s nasilnim muškarcem

Seth ju je pokušao poljubiti na silu, a kada se Kayla počela otimati on ju je ugrizao tako jako da joj je otkinuo veći dio donje usne.

Foto: Facebook

„Sjedila sam u svojoj krvi, veći dio moje usne mi je bio u krilu, usta su mi gorila, bila sam prestravljena i zbunjena, nisam znala kako ću ikada moći pokazati svoje lice bilo gdje. U tom trenu sam poželjela da mi ti trenutci budu zadnji – željela sam u potpunosti odustati od života.“

Kaylu često pitaju zašto je ostala s njim, ali ona želi da se zna da nije uvijek bilo loše. To je bila njezina prva prava ljubav, a kada je Seth bio dobar, onda je bilo predivno. Uvijek se pokušala držati za te dobre trenutke kada bi stvari krenule nizbrdo što je bio slučaj tog groznog dana.

„Rekao je da će me ‘označiti’ za budućeg dečka. Imala sam ožiljak od obraza od obraza te su me ljudi znali kao djevojku kojoj je odgrizena usna.“

Kayla je žurno prevezena u bolnicu gdje su kirurzi pokušali ponovno spojiti njezinu usnu, ali to nije bilo moguće. Morali su rezati oko njezinih obraza kako bi pokušali spasiti ono što je ostalo od njezine donje usne. Ožiljak joj sada služi kao podsjetnik na njezinu hrabrost.

Mjesecima se krivila za taj događaj. No sada je napokon shvatila da ništa nije bila njezina krivnja.

„Prije sam bila njegovo vlasništvo, manipulirao me do točke gdje sam gotovo izgubila sve u svom životu. Dan kada sam prekinula vezu s njim bio je jedan od najboljih dana mog života. Iako je to bio i dan kada je on potpuno izgubio živce. Kada je shvatio da me više ne može kontrolirati te da mu se ne namjeravam vratiti, tog dana u listopadu, ništa ga više nije moglo zauzdati. Uvijek je bio odličan u manipuliranju, ali tog puta nisam popustila.“

Foto: Facebook

18. listopada, gotovo godinu dana nakon napada, Kayla je napokon dobila pravdu. Sudac Robin N. Stilwell je osudio Setha na 12 godina zatvora zbog „nasilja i napada“.

Kada Kayla ustane u jutro, glava joj se ne puni lošim mislim o sebi, niti vjeruje da je to zaslužila. Umjesto toga, usmjerava se na ono što zna da je istina:

„Nastavit ću nositi svoje ožiljke kao krila te ću nastaviti biti snažna i dobra. Pobijedit ću ovo. Više nisam žrtva, preživjela sam.“

Vrlo se često zaboravimo podsjetiti koliko smo sretni što imamo krov nad glavom, pune trbuhe i sve dijelove tijela na mjestu. Sada je vrijeme da razmislimo ne samo o dobrim stvarima koje imamo, nego i da blagoslivljamo one koji su preživjeli mnogo gore stvari te su nakon svega postali još jači.

NAJNOVIJE!