Maligni tumor s čovjekovog mozga je iznenada nestao: „To je čudo koje je Bog planirao.“

Čovjek iz Kalifornije kojemu je dijagnosticiran maligni tumor na mozgu, tvrdi da je tumor nestao bez ikakvog liječenja. Sve što je tražio bila je molitva Bogu za njega.

Čovjek iz Kalifornije kojemu je dijagnosticiran maligni tumor na mozgu, tvrdi da je tumor nestao bez ikakvog liječenja. Sve što je učinio jest molba da se moli za njega.

Paul Wood kaže da je prije nekoliko mjeseci shvatio da s njim nešto nije u redu.

„Imao sam užasne glavobolje, nisam mogao hodati hodnikom bez pridržavanja za zidove“, rekao je.

Woodov liječnik je preporučio da posjeti neurokirurga u San Franciscu. Specijalist je prvo dijagnosticirao moždano krvarenje, ali je radiolog vidio i znakove tumora.

Wood je učinio ono što bi svaki kršćanin učinio. Okrenuo se Bogu te je zamolio svoju braću i sestre u Kristu da se mole za njega.

„Moj je mobitel neprestano zvonio, Facebook mi je bio preplavljen molitvama ljudi diljem Kalifornije“, rekao je u intervjuu za televiziju, prenosi CBN.

Tada se dogodilo nezamislivo, dan prije nego je trebao na operaciju, liječnici su ju otkazali. Tumor je nestao. Nije mu bilo ni traga. Jednostavno je nestao.

„To je čudo koje je Bog planirao“, rekao je Wood.

Neurokirurg ne može objasniti kako je tumor potpuno nestao. Woodov liječnik kaže da neke stvari medicina ne može objasniti.

„Mi radimo testove te imamo tehnologiju kojom pokušavamo doći do zaključaka… Ponekad se dogode stvari koje ne možemo objasniti“, rekao je liječnik Richard Yee.

Jason McEachron, pastor u Gravity crkvi, čiji je Wood član, vjeruje da je viša sila djelovala, pogotovo s obzirom na broj molitvi za Wooda.

„Neprestano je govorio da će on biti dobro bez obzira što se dogodi, jer vjeruje Bogu“, McEachron je izjavio, „To je bila inspiracija mnogim ljudima oko njega.“

Wood je rekao da mu je drago što je dobio drugu priliku te vjeruje da treba učiti druge o nadi.

Njegovi liječnici su fascinirani nestankom tumora te su pitali Wooda da sudjeluje u istraživanju.

NAJNOVIJE!