Avion je kasnio 45 minuta, a jedna žena je uslikala i objavila što je posada namjeravala

Avion je kasnio 45 minuta, a onda je jedna žena uzela mobitel kako bi uslikala i objavila što je posada namjeravala. Njezina objava je izazvala oduševljenje.

U bilo kojem trenutku, na nebu inače leti 14 000 putničkih aviona (tijekom pandemije ih je sigurno manje). Iako broj aviona koji polijeću i slijeću u svijetu neprestano raste, broj pista za slijetanje koje se grade jednostavno nije dovoljan. Nije ni čudno da ima sve više kašnjenja i čekanja na polijetanje.

No, loš promet i gužva nisu uvijek krivi za kašnjenja i kasnija polijetanja aviona. Ponekad je u središtu problema nevaljali putnik.

Zahvaljujući pametnim telefonima, sada možemo vidjeti dramu svega što se događa u glavnoj kabini putničkih aviona. No, nakon što je Kirsten Wiley napravila snimku događaja tijekom njezinog leta, ljudi su se zainteresirali iz potpuno drugačijeg razloga.

Razlog zašto se avion nije pomaknuo ni centimetar je bio jako zanimljiv

Nakon što je Kirsten zapela u avionu na aerodromu Seattle-Tacoma, odlučila je objaviti sliku sa porukom na Facebooku. Razlog zašto se avion nije pomaknuo ni centimetar je bio jako zanimljiv.

Podijelila je:

„Trenutno sjedimo u avionu, kasnimo s polijetanjem 45 minuta. Zašto? Zato što je u njemu starija gospođa koja pati od senilnosti te je vrlo uzrujana i zbunjena.“

Foto: Facebook

Kirsten je znala da je za tu ženu sigurno bilo jako uznemirujuće kada se u avion ukrcao čuvar u žutom prsluku i prišao joj. Jedino su putnici oko te žene čuli što se dogodilo kada se čuvar zaustavio pokraj žene.

Starija je žena bila iznenađena te se držala za svog psa u pokušaju da razumije kaos oko sebe. Sigurno nije lako živjeti iz trenutka u trenutak kada gubite pamćenje, a onda se odjednom nađete zarobljeni kao sardina u letećoj konzervi.

„Divno osoblje je bilo jako strpljivo i puno suosjećanja u situaciji koja je njoj bila vrlo strašna. Objasnili su joj svaki korak, pripazili su joj na psa, te su zajedno surađivali s njezinim suprugom/njegovateljem kako bi pronašli najbolje rješenje za nju.“

VIDI OVO: Majka se zabrinula da bi njena beba mogla uznemirite putnike u avionu, a ono što je učinila ih je oduševilo

Na svu sreću, to rješenje nije bilo izvlačenje jadne žene iz aviona. Kada je shvatila što su članovi posade smišljali, Kirsten nije bila ljuta što neće stići na odredište na vrijeme. Zapravo, bila je preplavljena radošću. Nije svaki dan da imate priliku svjedočiti tako divnom trenutku.

Stjuardi i stjuardese su bili jako suosjećajni te nisu odbili podijeliti informaciju o razlogu odlaska para iz aviona s drugim putnicima. Starija je putnica samo trebala malo vremena u tišini sa svojim suprugom i psom kako bi se osjećala bolje u vezi puta.

Foto: Facebook

„Svo osoblje joj je pomagalo da siđe iz aviona sa psom i suprugom, osigurali su joj hotel i prijevoz kako bi se odmorila i pripremila za put sutra dan. Ponovno, bilo je predivno promatrati kako su svi bili ljubazni i dobri prema toj ženi, a ujedno su objašnjavali putnicima što se događa.“

Svaka je priča udaljena od publike samo jedan klik na mobitelu

Često se zrakoplovnim kompanijama daje negativan predznak jer samo čujemo priče o dramama u avionima, a nemamo priliku vidjeti i dobre strane. Svaka je priča udaljena od publike samo jedan klik na mobitelu, a Kirsten je ispunila svoju dužnost objavljujući ovaj predivan događaj.

„Ovako bih željela da moja majka, sestra, teta, kćer, nećakinja i moji prijatelji budu zbrinuti.“

Svaki putnik zaslužuje poseban tretman u putovanju koje nazivamo život, a za to nije zadužena samo neka tvrtka ili marka. Mi smo ti koji imamo moć učiniti da se druga osoba osjeća dobro i voljeno.

Od objave priče na Facebooku, ona je podijeljena preko 15 000 puta.

NAJNOVIJE!