Pastora šokirale riječi muslimana kojeg je sreo u parku

Bog poziva kršćane da vole jedni druge i da šire tu ljubav drugima.

Kao kršćani pozvani smo na ljubav jednih prema drugima, a pastor Greg Locke podsjetio je na tu istinu nakon što su ga šokirale riječi jednog muslimana.

Kada je jedan muslimanski muškarac u SAD-u pokušao uživati u mirnom danu s obitelji, na žalost, nije doživio simpatiju od drugih. Kada je vidio cijeli događaj, pastor Greg Locke osjetio je potrebu da svoje iskustvo podijeli preko interneta.

Pastor Greg nedavno je bio u zabavnom parku sa svojom obitelji. Dok su se tamo zabavljali, vidio je kako ulazi i jedna muslimanska obitelj. Odjeveni u tradicionalnu odjeću, obitelj je ušla s očekivanjem da će se toga dana zabaviti. Dok su se djeca otišla igrati, otac je odlučio odigrati partiju biljara.

PROČITAJTE: Zašto kršćani trebaju voljeti muslimane?

Tek kada je obitelj naglo krenula kući Greg je primijetio da muškarac nije dovršio svoju partiju. Zaustavio ih je i pitao čovjeka zašto odlaze usred zabave. Tada je dobio odgovor zbog kojeg ga je zaboljelo srce.

Muškarac mu je odgovorio: „Zato što nitko ne želi igrati sa mnom.“

Pastor Greg čovjek je bez dlake na jeziku, i u videu je rekao koliko je bio ljut. Rekao je da, iako je otvoren u vezi svojih političkih i vjerskih uvjerenja, naročito što se tiče islama, da je neprihvatljivo to što je muškarac doživio. Zar bi se itko trebao osjećati nelagodno zbog svoje rase ili seksualne orijentacije? Bog poziva kršćane da vole jedni druge i da šire tu ljubav drugima. Greg je bio ožalošćen što su čovjeka odbacili samo zato što je bilo očito kojoj religiji pripada.

„Mislim da je stvarno šteta što je obitelj otišla zato što su se osjećali odbačeno. To nije Kristova milost, to nije ljubav evanđelja… Isus je umro za grijehe ČITAVOG svijeta.“

WHAT A MUSLIM MAN TOLD ME BLEW MY MIND.

WHAT A MUSLIM MAN TOLD ME BLEW MY MIND.#PleaseShareThis

Objavljuje Pastor Greg Locke u Srijeda, 1. kolovoza 2018.

Ova je priča sjajan podsjetnik da prema drugima širimo ljubav i poštovanje. I nadamo se da će biti što više prilika u kojima ćemo Krista moći podijeliti s drugima.

NAJNOVIJE!