Roditelji blizanaca su ponovno čekali bebu, otac se onesvijestio kada je vidio sliku s ultrazvuka

Roditelji blizanaca su s oduševljenjem ponovno čekali bebu, no slika s ultrazvuka je šokirala mamu, a otac se doslovno onesvijestio. 

Predivan par iz Waldorfa se zaljubio prije 10 godina. U kolovozu 2014., Robert i Nia Tolbert su se vjenčali. Već su imali sina, Shai (3), te je Nia bila trudna s blizancima kada je hodala prema oltaru.

Par se šalio o tome da će imati jako veliku obitelj, ali su bili sretni s troje djece. Tada, dvije godine nakon što su blizanci Riley i Alexander došli na svijet, Nia i njezin suprug su dobili neobične vijesti.

Nia je saznala da je ponovno trudna. Kada je otišla na pregled, doktorica joj je pitala ima li u njezinoj obitelji blizanaca i slično. Tada je Nia pomislila da će opet imati blizance.

No kada je otišla iz sobe na toalet, bila je potpuno šokirana novim vijestima prilikom povratka na pregled.

„Vidim tri bebe.“

Nia je bila zatečena. Iako i ona i Robert imaju obiteljsku povijest s blizancima, nikada nije očekivala da će imati trojke.

Trojke su jako rijetke u prirodnim trudnoćama. Za majku koja je već imala blizance, još je neobičnije da zatrudni s trojkama. Nia je saznala da ima hiperovulacije u kojima je u ovulaciji više od jednog jajeta u isto vrijeme.

Nia je morala reći suprugu da očekuju trojke. Znala je da će biti izazovno odgajati tako veliku obitelj, ali je bila jako zahvalna.

Foto: Facebook

Otac se onesvijestio od šoka

Kao i Nia, Robert je bio šokiran. Objasnio je:

„Pao sam u nesvijest. Pao sam na krevet i kada sam otvorio oči vidio sam da je prošlo nekoliko minuta.“

Par je počeo pogađati spol njihovih beba. Budući da već imaju tri sina bili su uzbuđeni saznati hoće li sada dobiti kćerke. Na proslavi otkrivanja spola, ponovno su dobili iznenađenje.

Nia i Robert su otkrili da će imati 3 djevojčice. Robert je rekao:

„Kuća je sada i službeno uravnotežena jer su ova tri dječaka uvijek uz svoju majku. Žele ju braniti. Ne daju joj sekundu mira i ne dopuštaju joj da išta radi sama. Sada i ja imam svoju ekipu. One će me slijediti, paziti na mene i štiti me.“

NAJNOVIJE!