”Bog nam govori da to trebamo učiniti” Odlučili su posvojili dijete, a onda primili obeshrabrujuću vijest

Bračni par ništa ne može spriječiti u namjeri da posvoje dijete!

„Bog nam govori da to trebamo učiniti, a mi ćemo to učiniti bez obzira na sve.“

Posvajanje je put koji mnogo košta, ali uvijek postoje ljudi koji hrabro odluče krenuti na taj put kako bi dobili obitelj. Anthony i Erin Laney, iz Tennesseeja, kao i mnogi drugi, su odlučili da je vrijeme da posvoje dijete, no nisu imali pojma koliko će novca trebati odvojiti.

Posvajanja mogu koštati preko 30 000 dolara, ovisno o okolnostima. Unatoč financijskim preprekama, ovaj je par bio odlučan posvojiti bebu Stellu.

Anthony i Erin su nedavno podijelili svoju priču o posvajanju u kojoj je Erin rekla da je na početku doslovno bila u suzama nakon što je razgovarala s kršćanskom agencijom i saznala koliko će koštati posvojenje djeteta.

No, ona i Anthony su bili odlučni, nisu odustali od sna za koji su znali da je došao od Boga. Pogledajte priču ovog para.

https://www.facebook.com/PureFlix/videos/267153720651735/

„Odlučili smo da je to naš poziv“, rekla je Erin, „Bog nam govori da to trebamo učiniti, a mi ćemo to učiniti bez obzira na sve.“

Proces posvajanja nije lak, a par, koji već ima biološku kćer, je morao mnogo toga žrtvovati kako bi došli do svog cilja.

Anthony i Erin su uzeli pozajmicu, ali najveća žrtva je bila njihova odluka da prodaju svoj predivan dom u kojem su planirali stvoriti svoju obitelj.

„Odlučili smo prodati kuću“, rekla je Erin sa suzama u očima dok je objašnjavala da su to učinili kako njihova obitelj ne bi imala još većih problema.

Sada ova obitelj odgaja svoju djecu i započinje novi život. Unatoč izazovima, oni su presretni što su slijedili Božju volju za njihove živote.

Posvajanje je dug i skup proces koji rijetko tko može priuštiti. Na svu sreću, postoje razne stranice i platforme koje pomažu u skupljanju financija za posvajanje.

NAJNOVIJE!