Najpopularnija božićna pjesma je došla u njihove ruke, a ono što su učinili s njom je nevjerojatno

Najpopularnija božićna pjesma svih vremena je došla u ruke poznate skupine Pentatonix te je poprimila novi zvuk i život.

Popularna pjevačka skupina Pentatonix uvijek uživa veliko divljenje fanova, ali su njihove božićne izvedbe svima prava poslastica. Najpopularnija božićna pjesma svih vremena je došla i u njihove ruke te je poprimila novi zvuk i život.

Originalno objavljena 1719., pjesma „Joy To The World“ (Radost Svijetu“) je najpopularnija Božićna pjesma svih vremena. Jasno je i zašto!

Od objave te pjesme, ona je prepjevana od strane najvećih svjetskih umjetnika kao što su Mariah Carey i Whitney Houston. Sada i Pentatonix pokušava ostaviti svoju verziju te divne pjesme.

Odabrali su mjesto koje je jednako predivno kao i njihovi glasovi kako bi izveli tu pjesmu. Kombinacija mjesta i zvuka je dovoljna da bilo kome namami suze na oči.

VIDI OVO: Otac i kći pokorili internet svojom izvedbom popularne božićne pjesme

Pentatonix pjeva sve vrste pjesama, od pop pjesama do crkvenih pjesama – čak prave i svoje originalne pjesme. Skupina je osnovana 2011. godine te je pobijelila u trećoj sezoni popularne emisije. Tada je započeo njihov put prema slavi.

Snimka zaslona

Od tada su dobili brojne nagrade, uključujući i Grammy, 2015. godine. Unatoč slavi i popularnosti, oni nikada ne zaboravljaju svoje vjerske korijene.

VIDI OVO: Kako je nastala božićna pjesma ”Tiha noć”

Zbog toga će njihova prerada ove popularne pjesme biti ovogodišnji hit. Beat-box zvukovi na početku služe kao uvod u veselu pjesmu koja se odlikuje predivnim harmonijama i ritmom.

Oni su se poigrali sa klasičnom božićnom pjesmom i sve naveli na ples. Ne možete si pomoći da ne pjevate s njima!

Zapravo su se mnogi već zaljubili u njihovu verziju ove božićne pjesme. Njihove harmonije su predivne, ritam je veseo te pjesma zaista izražava radost i veselje.

Fanovi ove skupine ne mogu prestati pričati o njihovoj verziji ove pjesme. Morate ju poslušati – sigurno ćete odmah i zaplesati.

NAJNOVIJE!