Slon je ometao ženu i gurno je. Turisti su ostali zbunjeni, no žena je shvatila nevjerojatan razlog

Nikome nije bilo jasno što se događa nakon što je slon ometao ženu i gurnuo je. Turisti su bili zbunjeni, a onda shvatili razlog. 

Većina nas se sjeća kako su nam pjevali dok smo bili mali. To je vjerojatno jedno od prvih sjećanja koje svi imamo. Nježan umirujući glas je dobra stvar kada trebate zaspati ili vas neko treba utješiti, kada se ne osjećate dobro, ili vam nedostaje dom.

Čak i kada odrastemo, trebamo cijeniti kada netko lijepa pjeva. Izgleda da se to sviđa i ovom slonu. Ovo je jako zanimljiva priča koja ponovo pokazuje koliko su slonovi zaista pametne životinje.

Video počinje sa Faamai, jednim od slonova u jednom od rezervata za slonove i jednom od radnica.

Radnica Lek je bila sa jednim od posjetitelja koji su pozirali za sliku kada je Faamai uletjela u kadar i doslovno ukrala Lek. Turisti su se morali skloniti na stranu dok je ovaj slon odlazio za Lek. Nikome nije bilo jasno što se događa.

Lek je ubrzo shvatila o čemu je riječ. Faamai ju je vodila do bebe Thong Ae koju je Faamai željela usvojiti kao svoju. Željela je da joj Lek svojim predivnim glasom pjeva uspavanku.

Lek je tada sjela na pod između dva slona, počela je pjevati i slonovi su bili oduševljeni. Ona je također bila uzbuđena da vidi kako slon koji je odrastao uz nju želi da ona pjeva i drugima kao što je pjevala njoj.

Zanimljivo je vidjeti da životinje poput ljudi vole vidjeti i čuti lijepe stvari oko sebe. Kada čuju lijepu pjesmu, shvate da je ona namijenjena za njih.

NAJNOVIJE!