Par ima 3 para blizanaca koji imaju manje od 5 godina, ali to nije sve u ovoj priči

Nakon što je stara obiteljska prijateljica zamolila Carrie i Craiga Kosinski da pripaze na njezine blizance, bračni par je postupio plemenito i ponudili su se posvojiti djecu na određeni vremenski rok.

Dani su se pretvorili u tjedne, a tjedni u mjesece, a blizanke su uskoro postale stalni pripadnici obitelji Kosinski! Oduvijek su sanjali imati djecu, ali Carrie i Craig nisu mogli imati pojma što ih još čeka na putu…

Foto: Facebook

Nakon godinu dana nadgledanja blizanki Kenna i Adalynn, njihova je biološka majka ponovno stupila u kontakt i objasnila svoju tužnu situaciju. Mučila se i spajala je kraj s krajem, pa je zamolila bračni par da pripaze na njezinu mlađu djecu, dvogodišnjeg brata i sestru koji su isto tako blizanci.

S obzirom da su četvero djece bili biološki rod, Carrie i Craig su dugo razmišljali o tome kako povući pravi potez.

POGLEDAJTE: Posvojili su dječaka koji je bio na rubu života. Godinu dana kasnije, on izgleda neprepoznatljivo!

Carrie je za The Journal Times objasnila svoje dileme: „To je bila teška odluka, i sami smo pokušavali začeti djecu. Oni su u rodu pa smo to uzeli u obzir, htjeli smo da djeca budu skupa.“

Svoje su brige stavili po strani i majci rekli da će posvojiti i njezine druge blizance.

No samo nekoliko tjedana nakon drugog posvojenja, Carrie se počela čudno osjećati i odmah su otišli liječniku.

Foto: Facebook

Ultrazvuk je pokazao da je Carrie trudna i da očekuje ne jednu, nego dvije bebe! To bi bio njihov treći par blizanaca.

Iako su u početku bili šokirani, par je znao da je trudnoća dar od Boga. Njihovo šestero djece dobili bi najbolji mogući život i ljubav mnoge braće i sestara!

Da bi stvar bila zanimljivija, sva tri para blizanaca rodila su se 28. veljače – Carrie i Craig su to shvatili kao znak da je tako bilo suđeno.

O svojim mnogobrojnim poslovima kod kuće Carrie je rekla: „Bog ima smisao za humor.“

Nažalost, njihovi biološki blizanci rođeni su sa samo 25 tjedana i morali su se oporavljati na odjelu za intenzivnu njegu. No nakon oporavka su napokon pušteni kući kako bi se razvijali pod budnim okom roditelja.

PROČITAJTE: 23-godišnjakinja je posvojila 13 kćeri prije nego se udala, a tada ih je upoznala sa novim „tatom“

Trošak tri para blizanaca pod jednim krovom obitelji je uzrokovao financijsko opterećenje. Ako im želite pomoći oko brige za djecu, možete posjetiti njihovu AdoptTogether web-stranicu.

Foto: Facebook

Hvala Bogu, postoje ljudi koji poput Craiga i Carrie svoje brige stavljaju u drugi plan kako bi učinili ono što je ispravno!

U video prilogu možete saznati više o ogromnoj obitelji Kosinski.

IZVOR:Faithtap