ABORTUS ‘NA IZVOLTE’: Prodaja pilula za ‘dan poslije’ veća 38 puta nego lani

Večernji list nedavno je objavio alarmantne podatke o čak 38 puta većoj prodaji „ellaOne“ pilule u usporedbi s razdobljem kada je bila dostupna samo na liječnički recept.

„Vikendom se moramo opskrbiti s 20 komada obvezno, jer u dežurstvu je najveći promet. Dođu i žene s djecom, kažu da ne mogu imati još jedno dijete. No 90 posto je mladih parova, u ranim dvadesetima. Obično dečko traži pilulu, djevojka šutke ispuni anketni listić.“

Sudeći prema komentarima čitatelja, najviše su bezreceptnom prodajom ove abortivne pilule oduševljeni mladi dečki koji očito nemaju želju za odgovornom vezom s djevojkom.

Kao i uvijek, eksperimentira se na osjećajima i zdravlju žena, navodno u ime njihovih prava, a zapravo se sve svodi na nezasitne želje – za profitom u slučaju farmaceutske industrije te za neobaveznim seksom u slučaju muškaraca.

Žena je tu svedena samo na tijelo, na objekt iskorištavanja, koja više čak ne smije ni znati je li abortirala ili nije. Ako je čak i ginekolog Dubravko Lepušić zabrinut zbog situacije s bezreceptnom prodajom ove abortivne pilule, onda je sasvim jasno da je HALMED otišao predaleko u pogodovanju proizvođaču.

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE