Antonio Morgan je ”anđeo čuvar” koji je riskirao svoj život kako bi spasio mladića. Dobio je titulu heroja nakon što je spasio život mlade osobe koja je izgubila kontrolu nad vozilom.

23-godišnji Kielen Robinson je izgubio kontrolu nad automobilom te se zabio u zid, a automobil se zapalio. 

Prolaznik Antonio Morgan je odmah skočio u pomoć te je spasio njegov život. Morganov 14-godišnji sin je snimio cijeli taj događaj. 

Iako je Antonio odmah krenuo u akciju, spašavanje muškarca iz gorućeg automobila nije bio lak pothvat budući da su plamenovi neprestano eruptirali. 

VIDI OVO: Bog vodi naš život: Nakon 13 godina sreo mladića kojemu je spasio život

Antonio i Kielen su obojica bili u velikoj opasnosti, no Antonio nije odustajao. Rekao je: „Vukao sam. No nije se micao. Vidio sam da je zavezan. Dim mi je išao u lice. Maknuo sam pojas i izvukao ga. Plamen je došao odmah nakon dima. Bilo je vruće“. 

Antonio je uspio spasiti Kielena samo Božjom pomoći. Rekao je da je ostao bez snage kada ga je zadnji put trebao povući, ali je onda osjetio adrenalin te je uspio.

Kielen je sada zdrav te nije zadobio teže ozljede. Njegova majka, Kim Johnson, se rasplakala kada je dobila priliku upoznati Antonia. Rekla je: „Da nije bio tako uporan… moj bi sin sada bio mrtav, a ja bih planirala pogreb“. 

„Moj anđeo čuvar je spasio mog sina. Ovaj čovjek. Aleluja, hvala Ti, Isuse“.