Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Astronaut podijelio fotografiju iz svemira uz citat iz Biblije

Astronaut podijelio fotografiju iz svemira uz citat iz Biblije

Astronaut je podijelio fotografiju izlaska Sunca iz svemira uz predivan citati iz Biblije. On je jedan od astronauta koji je na jednu od svojih misija ponio svoju Bibliju. 

NASA-in astronaut Victor Glover uspio je snimiti nevjerojatne fotografije na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) te je svojim pratiteljima na društvenim mrežama rekao da ga izlazak Sunca iz svemira podsjeća na citat iz Biblije, iz Psalama.  

Victor je jedan od sedam muškaraca i žena u Ekspediciji 64 te je objavio dvije nevjerojatne fotografije na Instagramu. 

Svoje pratitelje je upitao mogu li uočiti linije boje koje ga podsjećaju na Psalam 30. Priložio je dvije fotografije predivnog prizora. Na prvoj fotografiji vidljivo je Sunce kao velika crvena točka usred crnila svemira. 

Na drugoj se Sunce čini iznimno jako te nema oblika. Linije koje se od njega šire su plave te svijetle. 

VIDI OVO: Je li Bog stvorio život i na drugim planetima? Ovaj astronom ima odgovor!

Uz fotografije je napisao: „Ovo sam danas snimio. Volim izlaske i zalaske Sunca. Možete li vidjeti ove linije boje? Podsjećaju me na Psalam 30: ‘Večer donese suze, a jutro klicanje.’. Prije izlaska Sunca je uvijek najmračnije. Svima vam šaljem ljubav. Laka vam noć.“ 

Victor Glover nije stranac medijima. On je jedan od astronauta koji je na jednu od svojih misija ponio, što drugo nego – Bibliju. 

Rekao je: „Vjerojatno ću nastaviti što sam i do sada radio: slušat ću slavlja preko interneta, čitat ću Bibliju i molit ću se.“ 

NAJNOVIJI ČLANCI