Nema ništa toliko posebno kao veza između unuka i njihovih djedova i baka. To je odnos koji se prirodno razvija, a za svakog djeda ili baku to je potpuno novi osjećaj kada dobiju novog člana obitelji o kojem se trebaju brinuti.

Možemo reći da svako dijete ima najboljeg prijatelja u svom djedu ili baki, jer znate da će vas oni uvijek pustiti da radite sve ono što vam roditelji brane. Biti će vam prijatelji koji vas vode u školu, i imaju najbolje priču za laku noć.

Bake uvijek prave najbolja jela, koja su spremna čim uđete u kuću, a i potruditi će se da morate pojesti sve što je na tanjuru prije nego što ustanete od stola. Svaki put kada dođete kod njih to je kao praznik, sve je ispunjeno srećom i ljubavi.

Također postoji i tužna strana ove priče, jer kako djeca odrastaju postupno se udaljavaju od djedova i baka. Svaki tinejdžer počne imati svoje obaveze, te se tako udalji od svega, ali uvijek se raduje trenutku kada će se opet vidjeti.

U ovom videu možete vidjeti baku i njenog unuka koji inače žive u različitim državama, te po svemu sudeći možete reći da su strašno nedostajali jedno drugome. Roditelji su snimili Lucasa koji se vraća kući i u trenutku kada vidi baku, počne trčati prema njoj raširenih ruku što brže može.

Reci što misliš