„Ne zaslužujem takvo čudo no On nas je svejedno blagoslovio. Uvijek ću pričati o tome kako je moja beba izliječena čak i kada su liječnici govorili da je to NEMOGUĆE“

Danas je Rachel Jenkins sretna majka predivno troje djece, a sve zahvaljujući Bogu. Prošle godine u travnju ona i suprug su saznali da će imati trojke. Znali su da neće biti lako, ali su vjerovali Bogu. Rachel je kasnije napisala: „Odlučili smo ostati pozitivni, vjerovati najboljem i staviti ove bebe u Božje ruke“. 

No, kada je par otišao na rutinski pregled liječnik im je objavio užasnu vijest. Jedna je beba imala omfalokelu što je značilo da joj se trbušni organi formiraju izvan tijela. Liječnik je preporučio da pobaci tu jednu bebu, no majka i otac su odbili. 

Rachel je kod kuće zamolila nekoliko prijatelja za molitvu. Oni su ju uvjerili da će Bog sve upraviti prema dobru. 

„Nisam imala mira. Bacala sam se preko noći. Bila sam opterećena svim ‘što ako…’. Znala sam da trebam pronaći mir… potpuno se osloniti na Boga“, nastavila je, „Jedno sam se jutro probudila i osjetila mir. Pronašla sam svoj mir i predala Bogu sve što mi se događalo“. 

Majka je tako 14 tjedana polagala ruke na bebu i molila se za čudo. Kada je došlo vrijeme za pregled, očekivala je da će sve biti u redu, no liječnik je samo potvrdio prethodnu vijest. 

Rachel je napisala: „Kada sam se vraćala kući s pregleda molila sam se Bogu: ‘Bože, za dva tjedna opet idem na pregled. To je još jedna prilika da iscijeliš moju bebu! Vjerujem Ti bez obzira na sve“. 

Nakon dva tjedna Rachel je primila Božji odgovor: „Primila sam nekoliko riječi da će beba biti izliječena. Dotaknulo mi je duh, ali su uvijek tu bile misli da sam možda malo luda, da nitko ne treba moliti za nemoguće, no ja sam molila, svaki dan. Otišla sam na ultrazvuk u 16. tjednu… Tehničarka je izgledala zbunjeno… Ležala sam tamo gotovo sat vremena“. 

VIDI OVO: Beba koja je bila mrtva 20 minuta je čudesno oživjela

Tada mi je rekla da nema omfalokele. Tražila je i prijašnje snimke kako bi potvrdila. Rachel je dodala: „Doslovno mi je rekla da je taj posao radila 20 godina i da je uvjerena da nema ni traga nikakvom defektu. Svaka moja beba bila je 100% zdrava. Rekli su mi da me šalju na dodatne preglede kako bi potvrdili da su bebe zdrave, ali sam ja znala. Bog je osjetio moju vjeru. Znala sam da počivam u Njemu i znala sam da mi je odgovorio na molitve i na molitve svih drugih“. 

Završila je: „Ne zaslužujem takvo čudo no On nas je svejedno blagoslovio. Uvijek ću pričati o tome kako je moja beba izliječena čak i kada su liječnici govorili da je to NEMOGUĆE“.