Beskućnik se ujedino s psom kojeg je izgubio, a njihov susret će vas rasplakati

Bekućnik je po gradu polijepio plakate svog izgubljenog psa. 

Iako je umjetnik Anthony Rogers ostao bez materijalnih stvari, jedna ga stvar čini nevjerojatno bogatim. Riječ je o njegovom psu imena Bobo koji je uvijek tu za njega i nikada mu nije bilo bitno što i koliko njegov vlasnik ima.

No jedno se jutro Rogers probudio bez svog psa. To mu je slomilo srce i svim je silama pokušavao pronaći svog ljubimca. Po gradu je polijepio plakate s fotografijom svog izgubljenog ljubimca i molio je ljude da mu jave ukoliko nešto znaju.

VIDI OVO: Beskućnik se nakon 24 godine ponovno ujedinio sa svojim kćerima

Na njegovu sreću, plakat je ugledala volonterka azila u kojem se nalazio njegov pas pa ga je pozvala kako bi provjerio je li doista riječ o Bobou ili samo o psu sličnom njemu.

Ispostavilo se da je to Bobo, a volonteri su nakon tog saznanja učinili nekoliko divnih stvari koje će pomoći i psu i Rogersu.

Psa su čipirali, cijepili te ga opskrbili godišnjom zalihom lijekova protiv parazita. Dobio je i povodac, vreću hrane, ogrlicu s imenom. No nisu stali samo na tome.

VIDI OVO: Pastor se prerušio u beskućnika i prosio pred svojom crkvom, šokirao se reakcijom nekih vjernika

Za Rogersa su pokrenuli online donacije kako bi mu pomogli da ponovno stane na noge te da za početak pronađe sebi i svom najdražem čupavcu krov nad glavom, prenosi Index.

Nadamo se da će ostvariti svoj cilj te skupiti 10.000 dolara i da će Rogers pronaći dom i posao koji će mu osigurati bolju budućnost.

U nastavku možete pogledati snimku njihovog ponovnog susreta.