Naslovnica Novosti Kršćanske vijesti Biblija ostala neoštećena nakon što je snažan tornado razorio kršćansko sveučilište

Biblija ostala neoštećena nakon što je snažan tornado razorio kršćansko sveučilište

Prošli mjesec je nekoliko moćnih tornada prohujalo i uništavalo kroz Mississippi u SAD-u, donoseći smrt i destrukciju u mnogim mjestima.

No, među ruševinama se istaknula jedna stvar. Čudesno je pronađena Biblija koja nije bila oštećena i koja se nije ni pomaknula sa svog izvornog položaja, u kapeli u sveučilištu William Carey, izvijestio je The Daily Mail.

Zaposlenici ovog kršćanskog sveučilišta čudili su se kako je Biblija mogla izdržati moć jednog tornada koji je putovao brzinom od 240km/h, i koji je izravno pogodio područje. Primijetili su da je prozor kraj Biblije bio rasturen na komadiće.

Bili su u još većem čudu kada su pronašli Bibliju otvorenu na 46. Psalmu koji kaže: „Bog nam je utočište i zaštita pomoćnik u nevoljama, koji se brzo nalazi.“

Kip Isusa koji se nalazi na kampusu isto je tako ostao netaknut, rekao je predsjednik sveučilišta Tommy King za CBN News.

Glasnogovornica škole je rekla kako je 30 zgrada na kampusu bilo oštećeno, i kako je oko 100 vozila uništeno.

Rick Wilemon, koji podučava na sveučilište, je rekao da je čudesno preživljavanje Biblije nadahnulo i osnažilo vjeru zaposlenika na sveučilištu i okolnog stanovništva, u području u kojem je tornado odnio 4 života.

Bilo je i drugih nedaća u prošlosti kada je Biblija ostala netaknuta.

U veljači 2016. se slupalo i zapalilo vozilo na autocesti u gradu Memphisu, saveznoj državi Tennessee, izvijestio je Sun and Shield. Terenac je bio totalno uništen. Na sreću, vozač je preživio ovaj cestovni pakao. No, bio je još jedan preživjeli – Biblija koja je bila na suvozačevom sjedalu.

U travnju 2015. se zapalio autobus country benda Lady Antebellum, i bio je potpuno uništen.

Svi su u busu uspješno izašli prije nego je vatra potpuno progutala vozilo. Sve su osobne stvari članova benda izgorjele, osim jedne svari – Biblije Hillaryja Scotta. Iako su korice Biblije bile opečene, nijedna stranica nije bila oštećena, rekao je Scott.

U siječnju 2015. je čudesno spašena jedna Biblija u domu kršćana kojeg je spalila rulja muslimana u zapadnoj afričkoj državi Niger, izvijestio je Fox News.

NAJNOVIJI ČLANCI