JEZIVO, BOLESNO – Pogledajte plakat kojim je Borzan sablaznila javnost!

Borci za neometani abortus ili budimo iskreni – ubijanje nerođene djece u majčinoj utrobi – ne biraju sredstva kad ga, kako nam je Marijana Petir u intervju rekla, guraju u svaku točku rasprave u Europskom parlamentu.

No, također ne biraju sredstva tijekom promocije abortusa, što su pokazali nebrojeno puta, no ovoga puta posebno dijabolično. Znate onu kako zlo želi predstaviti zlo kao dobro i dobro kao zlo?

Upravo su to napravili promotori s ovim plakatom koji je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu predstavila hrvatskoj javnosti s osmijehom na licu, potpuno nesvjesna tuge koju ovaj plakat nosi.

Na plakatu su, naime, prikazana vesela djeca koja se drže za ruke i predstavljaju zajedništvo, što je posve morbidno ako uzmemo u obzir da je riječ o plakatu koji promovira abortiranje (ubijanje) djece.

“Na banneru iza zastupnice ozarena lica za rukice se drže vesela preživjela (ili možda abortirana?) dječica. Je li i vama ovakva promocija pobačaja jeziva?” upitala je udruga Vigilare te izazvala lavinu reakcija i komentara na Facebooku. “Jezivo, bolesno, monstruozno” – samo su neki od njih. Što vi mislite?

biljana borzan

Izvor: Dnevno.hr