Blizanci (3) postali hit zbog onoga što rade u karanteni, sve je snimila kamera

Trogodišnji blizanci iz Alabame zvijezde su snimke koja je objavljena na TikToku i koja je brzo osvojila pratitelje njihove majke.

U njemu oni govore o trenutačnoj situaciji u svijetu nakon što ih je majka poslala u krevet iz kojeg su se izvukli kako bi sjeli na pod i razmijenili svoje dojmove, pišu Fox News.

“Mi smo u karanteni”, kaže na početku snimke jedan od dječaka dok sjedi na podu sobe koju dijeli sa svojim bratom, nakon čega zaključuju da bi mikroorganizmi trebali otići jer je došlo proljeće i više nije zima.

Ubrzo zatim drugi uzvikuje: “Mikroorganizmi, odlazite”. U tome mu se pridružuje i brat da bi nakon toga počeli mlatiti jastucima po sobi vičući mikroorganizmima da odu i govoreći im da su ih “sredili svojim jastucima”.

VIDI OVO: Preživio je koronavirus i ima poruku za sve: Ovako izgleda bolest

Njihova borba jastucima traje neko vrijeme, a sve je to zabilježila nadzorna kamera koju je njihova majka Megan Sanchez postavila u kut sobe kako bi ih držala na oku.

Ona kaže da blizancima nikad ne nedostaje tema za razgovor prije spavanja.

“Uživam slušajući preslatke stvari koje govore”, kaže ona.

Snimku koju je objavila na spomenutoj mreži pogledalo je više od 126.000 ljudi, dobila je skoro 38.000 lajkova, a čak 365 korisnika imalo je potrebu ostaviti komentar.

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE