Bog je na čudesan način upotrijebio ovu djevojku da spasi 7-mjesečnu bebu nakon nesreće

Ova priča je jednostavno nevjerojatna: 7-mjesečna beba spašena je zahvaljujući brzom razmišljanju i djelovanju hrabre mlade žene.

Ladonya Williams kaže da se ne osjeća kao junakinja. Kaže da je bila na pravom mjestu u pravo vrijeme i znala što treba učiniti zbog tečaja prve pomoći Crvenog križa koji je pohađala s 18 godina. Bog je upotrijebio ovu mladu damu u taj trenutak, jer je znao da može spasiti 7 mjeseci staru bebu.

Iznenada se dogodila teška nesreća

Ladonya i njezin otac su zaustavljeni na crvenom svjetlu kada je Grand Cherokee projurio pokraj njih. Automobil se potom zabio u drugi automobil koji se spremao skrenuti. Nekoliko sekundi kasnije, uznemirena majka je izašla iz automobila i počela vrištati za pomoć, jer njezino dijete nije disalo.

Iznenada se dogodila teška nesreća
Snimka zaslona: YouTube/News 5 Cleveland

“Pomislila sam: ‘O moj Bože, ne znam što se događa.’ Vrištala je da joj dijete umire i da se guši. Sve se događalo tako brzo”, rekla je Ladonya.

Upravo tada, Božji nadnaravni mir zapljusnuo je Ladonyu i točno je znala kako spasiti ovu 7-mjesečnu bebu.

Ladonya je mirno uzela bebu od mame, okrenula je i počela snažno tapšati po leđima kako bi izbacila sve što joj je bilo u dišnim putovima.

“Samo sam htjela da on bude dobro i da majka ne izgubi dijete. Čim je žena rekla da joj se beba guši, znala sam što trebam učiniti. Samo sam ga držala [naopačke] i jako tapšala po leđima”, dodala je.

“Znala sam da beba dobiva malo kisika i da dolazi hitna pomoć pa sam prislonila uho na njegova prsa samo da se uvjerim da diše. Onda sam ga držala na prsima i njegovu majku za ruku i čekali smo da dođe hitna pomoć.”

Načelnik Stephen Mylett rekao je: “To je bio jedan od najdragocjenijih života u zajednici: 7-mjesečna beba”, nakon što je junakinji Ladonyi Williams uručena pohvala.

Pravo vrijeme, pravo mjesto
Snimka zaslona: YouTube/News 5 Cleveland

Pravo vrijeme, pravo mjesto

Nevjerojatno je kako je Bog iskoristio ovu mladu ženu da spasi 7-mjesečnu bebu.

Djetetova majka je nevjerojatno blagoslovljena. Da Ladoyne nije bilo, tko zna kako bi ova priča mogla ispasti. Bog sigurno ima velike planove za Ladonyu. Molimo se da beba nastavi rasti i napredovati i zahvalimo Bogu za Ladoynu.

“U tom trenutku znala sam da mi je suđeno da budem tamo”, zaključila je hrabra Ladonya.