Roditelji su se iznenadili kada su vidjeli što bolničar radi u dječjoj sobi

Bolničar se našao dječjoj sobi, a roditelji su se ugodno iznenadili kada su vidjeli što radi. Maleno dobro djelo može zaista mnogo pomoći.

Ljubav i dobrota su pravi lijek. To se posebice pokazalo točno za malenu bebicu Parker koja je oko Božića završila na intenzivnoj njezi. 

Parker je rođena nakon samo 23 tjedna. Nakon što je provela 234 dana u bolnici puštena je kući u srpnju. 

Unatoč tome što je imala probleme s plućima, sve se činilo u redu, dok nije uhvatila prehladu samo 4 dana nakon Božića. Nedugo nakon toga, opet se našla na intenzivnoj njezi. 

Bolesna djevojčica
Foto: Facebook

Njezina je majka napisala uz fotografiju malene Parker: „Znali smo da će prehlada biti loša za nju, no nismo mogli zamisliti da će biti tako loše. Ovo virus čini djetetu s problematičnim plućima“. 

Cassie i njezin suprug Jacob su okružili svoju bebicu ljubavlju, ali su i oni trebali malo utjehe. Zbog toga su bili toliko zahvalni Daneu Prattu, djelatniku bolnice na odjelu za kardiovaskularne bolesti. 

VIDI OVO: Pacijent počeo plakati kada je shvatio tko je bolničar koji je skinuo masku

„Jednog je dana samo došao do njezinog kreveta, otvorio knjigu i počeo joj čitati“, rekla je Cassie, „Kao roditelja, jako me tješi saznanje da postoje medicinski stručnjaci koji svoj posao ne vide samo kao posao nego i suosjećaju“ 

Foto: Facebook

Cassie je objavila dirljivu fotografiju svoje bebe i Danea koja je uskoro postala vrlo popularna. 

Ispalo je da Dane često donosi svoje knjige ili ih posuđuje iz knjižnice kako bi mogao provesti kvalitetno vrijeme sa svojim pacijentima.

Najbolje od svega, organizirao je mini-knjižnicu na odjelu za pedijatriju tako da bilo tko tamo može ostaviti ili posuditi knjigu kako bi Dane i drugi kao on mogli oraspoložiti neko dijete. 

Foto: Facebook

„Ne znači da se morate pretrgnuti kako bi se malo potrudili“, rekao je Dane, „Ponekad je to jednostavno kao čitanje knjige“. 

Njegovo divno djelo je podsjetilo Cassie i Jacoba da nisu sami u svojoj borbi. Maleno dobro djelo može zaista mnogo pomoći. Bravo za Danea.