Coca Cola, American Express, Ford rekli NE promociji klinika za abortuse!

Prije nekoliko dana SAD, ali i cijeli svijet napokon je dobio uvid u zastrašujuće zlo koje se lažljivo skrilo iza imena planirano roditeljstvo (Planned Parenthood). U javnost su preko skrivenog pro-lifera iscurile dvije šokantne snimke koje prikazuju visoko pozicionirane čelnice i liječnice Planned Parenthooda kako ugovaraju prodaju dijelova tijela abortirane, odnosno ubijene dječice, a koja je, bar na ovaj način, zabranjena prema federalnim zakonima SAD-a. U snimci je još prikazano skandalozno priznanje liječnice koja “kupcima” otkriva kako, radi očuvanijih dijelova beba, koriste zabranjenu metodu abortiranja djelomičnog porođaja, što znači da se djetešce monstruozno ubija, tako da mu se probije mozak,  trenutak prije nego bebina glavica izađe iz majčine utrobe.

Foto: Dnevno.hr
Foto: Dnevno.hr

Naravno, sve to, odvijalo se godinama i na taj način ubijeno je više milijuna djece, i to bez znanja njihovih majki kojima je priča o abortusu i više nego uljepšana! O korištenju dijelova abortirane djece u prehrambene, kozmetičke i medicinske svrhe, te o preprodaji raskomadane nevine dječice, naš portal pisao je nebrojeno puta, no uvijek smo mi, kao i svi drugi neovisni portali u svijetu koji su o tom zločinu govorili, bili proglašeni “nenormalnima” te diskreditirani svim mogućim sredstvima! No sada, kada su snimke, Božjom providnošću čitavom planetu pokazale istinu, mnogi masovni mediji jednostavno nisu mogli prešutjeti ono o čemu se godinama šutjelo, pa su svi svjetski mediji bili primorani proširiti istinu. Ovaj planetarni skandal, kako se čini, mogao bi rezultirati i urušavanjem carstva smrti koje je samo ove godine, po službenim podacima ubilo više od 623 tisuće djece! Daj Bože!

Sponzori se ogradili, pristalice ih prezrele!

Planned Parenthood jedna je od najvećih korporacija smrti, koja zarađuje na abortiranju u SAD-u, uz svesrdnu podršku nadasve ”humanih” svjetskih organizacija, poput UN-a koje brinu o “ženskim pravima”. Oni indoktrinacijom preko zdravstvenog odgoja uz pomoć elitnih sponzora, državnih propisa i depopulacijske elite, iskorištavaju žene i njihovu nesreću nagovarajući ih na abortuse, manipuliranjem, o čemu je prva progovorila i bivša vlasnica nekoliko klinika ove moćne kompanije Carol Everet, nakon čega na smrti zarađuju dvostruko – prodajući nakon abortusa organe ubijene djece.

Nakon što su napokon raskrinkani, njihova PR tehnika svela se na to da se opet okoriste ženama tvrdeći da se radi o lažnim optužbama koje imaju za cilj naštetiti ženama i oduzeti im “prava”.  No, čini se kako im ništa ne polazi za rukom! Na svojim medijskim kanalima objavljuju poruke poput “Držimo se zajedno! Ne predajte se! Pro-liferi nas žele ušutkati, ne daju nam da govorimo istinu”, i ostale nebuloze, no reakcije ljudi su i više nego jasne.

“Ja sam bio za abortus, no nakon ovoga moram reći da mi se gadite!” “Jeste li vi normalni? Žene zaslužuju ispriku, zaslužuju da nestanete iz naše zemlje?” Prodajete organe festusa i usuđujute se promovirati ženska prava? I ja sam za ženska prava, ali ovo što činite je gadljivo, odvratno” “I ja sam bila za izbor, ali sam također i čovjek, što ne mogu reći za vas i vaše djelatnike”. Samo su neki od komentara na društvenim mrežama koje ostavljaju njihovi dosadašnji pristalice! No, to nije sve!

U nedostatku obrane, Planned Parenthood na svojim stranicama objavio je i  listu visokih sponzora, najvećih svjetskih korporacija što im se na kraju obilo u glavu. Jer, su se do sada (očekuje se još reakcija), Coca-Cola, American Exspress, Ford  Motor Company, Xerox i American Cancer Cociety, u potpunosti ogradile od njihovih navoda tvrdeći da Planned Parenthood laže, te da oni nisu niti neće finacirati ovu “kompaniju”! Javno su poslali dopise u kojima piše, kako oni nisu, ali niti neće davati nikakve donacije spornim klinikama koje se bave prodajom dječjih organa!

Time je američkom društvu odaslana vrlo važna poruka, a čini se i kako je ovo samo vrh ledenog brijega! U SAD-u se potpisuje i velika peticija za gašenje ovih klinika, a jedini koji im u ovom trenutku daju podršku, što je najsmješnije od svega, su Vlasti i Hillary Clinton što je samo još jedan dokaz da iza ovih mučnih zločina stoje zapravo vlastodršci koji preko feminističkih i inih organizacija potiču ubijanje i komadanje djece, unatoč tome što su očito prekršeni zakoni ove zemlje. Naravno, zlo se otkrilo u kompletu!

Bilo kako bilo, u ovom trenutku najvažnije su žene cijeloga svijeta kojima su se napokon otvorile oči, što mnoge i same priznaju, jer nakon ovog skandala i ženska prava, kao i abortus dobivaju potpuno drugu dimenziju. Dimenziju hladnokrvne mučilačke istine na koju ni jedan čovjek ne može biti hladan, a što bi moglo rezultirati, ako ništa drugo, malo jačim promišljanjem žena prije nego sjednu na abortativni stolac smrti!

I da, Bog uvijek pobjeđuje, i mi uopće ne sumnjamo da je njegov prst u raskrinkavanju ovog zločina odigrao presudnu ulogu! Budite pro-liferi i širite istinu o povijesnoj borbi života i smrti!

Izvor: Dnevno.hr

Reci što misliš