Božja ruka je spriječila ulični stup da padne na ženu iz Brazila. Teresa sada zahvaljuje Bogu što je preživjela nakon što ju je gotovo poklopio ulični stup koji je pao zbog jakog vjetra.

Teresa Monteiro medicinska je sestra u bolnici u kojoj se liječi većina pacijenata zaražena koronavirusom. Često bi odlazila moliti se na mjesto koje joj je bilo najdraže za susret s Bogom nakon što dužnost završi.

U intervjuu je rekla: “Svaki dan to radim jer volim komunicirati, meditirati, razgovarati s Bogom. Jučer sam to isto to učinila i primijetila sam kako je vrlo jak vjetar i da mi treba dodatna Božja zaštita.”

Dok je molila, primijetila je kako vjetar postaje snažniji, pa je krenula hodati prema kući. „Dakle, uvijek molim psalam 91. Sjedila sam ondje i počela moliti, shvatila sam da je vjetar vrlo jak. Ustala sam, naslonila se na stablo i završila s izgovaranjem psalma.”

VIDI OVO: Žena čula Božje upozorenje prije nesreće: ”Bog mi je rekao da se sagnem”

Snažan vjetar srušio je drvo zbog čega je obližnji ulični stup pao samo nekoliko centimetara dalje od nje.

Snimka koja prikazuje događaj postala je viralna, a Monteiro tvrdi da ju je Bog spasio od sigurne smrti. “Jača ruka odbila je stup od mene. Ne možete to objasniti. Bila je to Božja ruka na licu mjesta. Bilo je to čudo”, rekla je.

Božja ruka je doista spasila Tereziju Monteiro i držala je sigurnom i zdravom da sada svjedoči o Njegovoj dobroti do kraja zemlje.