Braća blizanci ni u snu nisu očekivali da će im se ovo dogoditi

Nevjerojatna slučajnost!

Blizanci Justin i Joshua Torington su nerazdvojni od dana rođenja, a sada, nakon što su se njihove supruge rodile isti dan – još su bliži.

Joshuina žena, Denise, je rodila 27. ožujka u 16:18, i na svijet donijela sina Jacka. Samo sat vremena kasnije, Justin i Alex su dobili kćerku Lucy. Nevjerojatna slučajnost!

Foto: Today.com

Novopečeni roditelji Joshua i Denise, priznali su u intervjuu za “WBN” da im u jednom trenutku nije bilo jasno zašto ih Alex i Justin ne zovu da provjere kako je prošao porod. Ipak, nešto kasnije ga je brat pozvao.

PROČITAJTE: Blizanci su bili nerazdvojni, a onda se jednom od njih dogodilo NEOČEKIVANO

“Hej, došli bismo da vas posjetimo ali, znaš, Aleks se porađa. Ti si jedini koji znaš, ne pričaj nikome kako bismo sve iznenadili“, rekao je Justin.

Da stvar bude još veće iznenađenje, dva poroda u istom danu su i više nego dovoljan razlog, zar ne?

Foto: Today.com

Iako su obje obitelji očekivale da porođaji budu tek za nekoliko tjedana, vidno su se obradovali što će dječak i djevojčica slaviti rođendan istog dana.

PROČITAJTE: Braća blizanci se oženili sestrama blizankama: Kada im vidite djecu, ostat ćete u čudu!

Joshua je rekao kako su se šalili na taj račun i spominjali mogućnost da bebe budu rođene istog dana, ali da nitko od njih nije očekivao da će se to uistinu dogoditi.

Najljepša priča tek slijedi, kako Joshua kaže, jer će njegov sin uvijek pored sebe imati sestru, baš kao što je on čitavog života imao podršku brata Justin.

IZVOR:Noizz