Bračni par popio sredstvo za čišćenje akvarija protiv koronavirusa – suprug je preminuo

Bračni par iz SAD-a je popio sredstvo za čišćenje akvarija misleći da će ih zaštititi od koronavirusa. Ubrzo im je pozlilo, a suprug je preminuo.

Iako je prošlo već neko vrijeme otkako je Donald Trump izazvao kontroverzu nakon što je predložio da sredstvo za dezinfekciju može izliječiti koronavirus, ne jenjavaju problemi sa „kućnim“ lijekovima.

Medicinski stručnjaci upozoravaju protiv eksperimentiranja s mogućim opasnim kemikalijama. Ipak, neki su ljudi toliko preplašeni da ne slušaju liječnike već vlastiti strah. 

Jedan se takav slučaj dogodio sa bračnim parom Garyjem i Wandom. Oni su gledali konferenciju za novinare kada su čuli od svojeg predsjednika Trumpa kako govori o tome da se klorokvin testira u liječenju koronavirusa. 

VIDI OVO: Koronavirus bi mogao nestati sam od sebe, tvrdi ugledni onkolog

Wanda je uzela sredstvo za čišćenje akvarija jer je vidjela da sadrži klorokvin i u želji da zaštiti muža od virusa pomiješala je sredstvo sa čajem. Oboje su popili pripravak.

U roku od 20 minuta im je pozlilo. Wanda je nazvala hitnu pomoć, ali bilo je prekasno.

Pogledajte video u prilogu kako biste pogledali priču koja služi kao upozorenje svima koji ne slušaju medicinske stručnjake.

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE