Buduća majka je ostala udovica, no odlučila je učiniti nešto u čast svom pokojnom suprugu

Buduća majka je rano ostala udovica, no odlučila je učiniti predivnu gestu u čast svom pokojnom suprugu. 

Otkrivanje spola bebe jedne udovice služi kao predivan podsjetnik na njezinog pokojnog supruga koji je iznenadno preminuo. 

Očekivanje bebe vrijeme je ispunjeno velikom radošću i iščekivanjem za mamu i tatu. Sretni parovi tada zamišljaju kakve će oči imati njihova beba te pogađaju hoće li biti dječak ili djevojčica. 

Majka je učinila predivnu gestu

No, jedna je buduća majka postala udovica, a ova će vas snimka ostaviti bez riječi dok gledate tu majku kako časti uspomenu na svog supruga predivnom gestom otkrivanja spola djeteta nakon njegove iznenadne smrti. 

Njezin je suprug bio pilot. Njegova strast bila je letenje te je bio najsretniji kada je bio u zraku. Naravno, njezin suprug bi bio presretan da je saznao da će biti otac. 

Bez sumnje bi par ukrasio sobu za bebu i nacrtao avione na zid. Sigurno bi otac osigurao da njegovo dijete ima mnoštvo igračaka u obliku aviona. 

VIDI OVO: Hoćemo li u nebu prepoznati naše pokojnike?

Ona sve predaje u Božje ruke

Nažalost, ne znamo kako se tragedija zbila. No znamo da ova majka sve predaje u Gospodinove ruke. 

Kroz Božju snagu i utjehu ona je odlučila učiniti nešto posebno za njezinu bebu. No, ona nije očekivala da će njezina gesta dodirnuti mnoga srca. 

Majka je sve dogovorila sa svojom obitelji i prijateljima. Čak je uključila i liječnike. Zaplakat ćete dok gledate maleni avion kako leti zrakom te otkriva boje karakteristične za spol njezinog djeteta. 

Ne znamo što bolje opisuje uzbuđenje, ova majka koja sretno poskakuje ili prijatelji i obitelj koji su od sreće gotovo ispustili kameru. 

Jeste li spremni? Je li dječak? Ili je djevojčica? Nećemo vam reći. Morat ćete pogledati snimku, a nakon toga se pomolite za ovu mamu i njezinu bebu. 

„Evo: sinovi su Jahvin dar, plod utrobe njegova je nagrada.“ (Psalam 127,3). 

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE