Četverogodišnjak se otišao sam igrati, a vratio se s posebnim prijateljem

Nedavno je fotografija jednog četverogodišnjeg dječaka i njegovog posebnog prijatelja mnogima otopila srca. 

Naime, Stephanie Brown je poslala svog 4-godišnjag sina Dominica da se igra vani dok je pakirala njihove stvari. Obitelj je bila na odmoru u planinama Virginije. 

Stephanie je kasnije čula korake ispred kuće u kojoj su odsjedali tako da je pogledala da vidi što Dominic radi. Tada je ugledala nešto predivno, što je ubrzo zarobilo srca ljudi diljem interneta. 

Njezin sin je stekao novog prijatelja dok se igrao vani u predivnoj Božjoj prirodi. Pokraj Dominica je na trijemu stajala, kao da joj je to sasvim normalna stvar, beba jelen. 

Dominic really went outside and brought a deer back…

Objavljuje Stephanie OrrantiaUtorak, 26. siječnja 2021.

„Vidjela sam njega i bebu jelena kako stoji pokraj njega“, rekla je Stephanie, „Bila sam potpuno šokirana, na trenutak sam se sledila jer nisam znala što učiniti.“ 

VIDI OVO: Hranio je gladnog jelena kojeg je sreo, a njegova reakcija ga je začudila

Stephanie je brzo uzela mobitel i uslikala nekoliko predivnih fotografija svog sina i njegovog novog prijatelja. 

Dominic, u svojoj pidžami na jelene, ništa od toga nije smatrao neobičnim. Zapravo, on je htio svog novog prijatelja, kojeg je nazvao Flash, pozvati u kuću na druženje. 

No, Stephanie je zamolila sina da odvede bebu jelena natrag u šumu. Dominic ju je poslušao, a beba jelen se uskoro vratila svojoj obitelji. 

Zaista je predivno vidjeti nešto tako nevjerojatno, a ujedno i sasvim prirodno. Nevinost djeteta i ljepotu Božjeg stvorenja, jednog pokraj drugog, u savršenoj ravnoteži. 

So Dominic had an interview with ABC 8News – WRIC and this is how it went ❤️❤️❤️

Objavljuje Stephanie Orrantia u Srijeda, 27. siječnja 2021.