Čovjek doživio Božju intervenciju za vrijeme moždanog udara
Snimka zaslona: YouTube

3.3.2019. Maurice Hiliard se počeo neobično osjećati. Rekao je da je osjećao da njegovom glavom „lete žmarci” te da je bio „izvan kontrole”. 

Rekao je: „Povikao sam i pao na pod”. 

Pronašla ga je njegova supruga Earlene koja je odmah nazvala hitnu. Maurice nije mogao govoriti niti se pomaknuti. 

Earlene je rekla: „Molila sam se da bude potpuno izliječen, od vrha svoje glave do dna prstiju na nogama te da nema nikakvih posljedica”. 

Maurice je hitno prevezen u bolnicu te je na putu tamo povikao: „Bože, moraš mi pomoći”. 

Nakon snimanja glave, kada je medicinski tehničar ubrizgavao boju za slikanje u njegov mozak, Maurice je osjetio nešto čudno”. 

Rekao je: „Kada je boja počela ulaziti odjednom sam osjetio kao da mi je bolje. Pomislio sam da me ta boja pere te sam osjetio da sam ponovno cjelovit”. 

Maurice je ipak znao da nije razlog bila boja, nego da ga je Gospodin izliječio. 

VIDI OVO: Kako prepoznati moždani udar?

„Rekao sam Mu da je On to učinio. Što god se dogodilo mom tijelu, bio sam izliječen”. 

Čudesno ozdravljenje navelo je Mauricea da dijeli Božju dobrotu sa svima u bolnici – sa sestrama, liječnicima i svima koji su ga došli posjetiti. 

Rezultati snimanja su potvrdili da zaista je imao moždani udar. No, kada je došao na popratno snimanje nije imao nikakvih posljedica udara. 

„Jako sam se radovao”, rekao je Maurice, „Bio sam jako zahvalan što me je Bog izliječio. Čak sam i liječniku rekao da me je Bog izliječio”. 

No, nije samo Maurice našao mir i izlječenje, nego i jedna od medicinskih sestara. Medicinska sestra Ashley ispričala je svoju priču Mauriceu. Maurice se prisjetio: „Rekla je da je bila jako ljuta na Boga jer joj je uzeo oca. Bila je jako nesretna svojom vezom s Bogom jer nije razumjela zašto joj je otac oduzet. Bila je jako ljuta, a to je nosila svaki dan sa sobom. No, ja sam joj rekao da je njezin otac živ. Da je on još u njoj. I onda sam joj rekao koliko ju Bog voli”. 

VIDI OVO: 6 znakova upozorenja da vam prijeti moždani udar

Ashley se nakon toga oslobodila ljutnje te je rekla: „Ovaj muškarac ovdje je vaš anđeo. On je poslan vama da vam kaže da je Bog svuda oko nas i da se sve događa onako kako se treba dogoditi. To je predivno. Znam da je Bog svaki dan sa mnom. Nikada ne znate kada će se dogoditi nešto što će vam promijeniti cijeli život. Taj razgovor s gospodinom Hiliardom od pola sata mu je možda, znate, pomogao, ali je moj život zauvijek promijenio”. 

Maurice je u suzama rekao: „To što je Ashley rekla, da me je Bog poslao, a i ja sam doživio čudo, to je sve za Tvoju slavu. Bog je vrijedan svega toga. Bilo je vrijedno svega”.