Čovjeku je pozlilo u avionu, a ovi ljudi su mu spasili život

Čovjeku je pozlilo u avionu te na nikoga nije reagirao, no Bog je postavio sedam vatrogasaca da mu spase živote. 

Tijekom nedavnog leta, sedam vatrogasaca izvan dužnosti bilo je u pravo vrijeme na pravom mjestu da bi spasili život jednog čovjeka. 

Let je krenuo iz Bostona i ubrzo nakon polijetanja jedan je muškarac dobio napadaj. Tada je sedmero vatrogasaca uskočilo spasiti dan.

U akciju su krenuli Christopher Coleman, kapetan George McKinnon, kapetan Josh Langille and Scott Langille iz North Attleboro Fire Department, vatrogasac iz Foxborougha Cory Shepardson te umirovljeni vatrogasci Jeff Badger i Rich McDonagh.

„Vidjeli smo putnika koji je bio siv te nije reagirao“, rekao je Coleman, „Čim smo prepoznali da postoji problem naša je struka proradila. Nismo čak ni morali pogledati jedan drugoga, znali smo što treba učiniti.“ 

Policajci su polegli muškarca na pod. McKinnon je započeo umjetno disanje dok je Langille otišao po defibrilator. Coleman je pomogao muškarcu staviti infuziju u ruku. Na svu sreću, njihov se trud isplatio te je muškarac spašen. 

VIDI OVO: Mladić ismijao staricu koja je u avionu čitala Bibliju, a njezine riječi su ga ostavile bez teksta

„Nakon što je pacijent došao svijesti započeli smo infuziju, dali smo mu tekućine te je ostao priseban tijekom cijelog leta“, objasnio je Coleman. 

Kada se skupina vatrogasaca vratila kući, njihov im je grad odao priznanje pismima pohvale nakon što su čuli za njihovu hrabrost. 

No, Coleman zna da je to ono na što su oni pozvani. Oni su uvijek spremni uskočiti kada se pojavi opasnost. 

„Vatrogasac nikada nije izvan dužnosti, a ovo je dokaz“, rekao je Coleman, „Mi to činimo svaki dan. Bilo to tisućama kilometara u zraku ili na ulicama Attlebora. To je naš posao.“ 

Bog je uistinu postavio ove vatrogasce na pravo mjesto baš kada su njihove vještine bile potrebne za spašavanje života. Bog ih blagoslovio.