Crkva kupila automobil roditeljima djevojčice s invaliditetom

Prijatelji iz lokalne crkve pomogli su odgovoriti na molitve para koji ima djevojčicu s invaliditetom; s djevojčicom koja koristi cijev za disanje, koja ne može govoriti, koja je slijepa i gluha.

Addie Wolfe, 4, rođena je s velikim poremećajima kromosoma, sa sakrokokcegealnim teratomom i tumorom u dnu kralježnice. Cijeli protekli mjesec provela je u dječjoj bolnici McLane, gdje se borila protiv otkazivanja bubrega. Njezine bolesti nisu poznate većini liječnika, tako da je proteklih nekoliko mjeseci bilo strašno vrijeme za ovu obitelj.

„Počela je dobivati visoke temperature uz visoke otkucaje srca. Pokušavali smo pronaći uzrok tih temperatura“, rekla je Stephanie. „Temperatura se popela na 40. Sve smo obavijestili da se mole za nju, stotine tisuća ljudi“.

Stephanie i njezin muž mole se, osim za ove stvari i za još jednu važnu stvar.

Nakon što je Matthew izgubio posao, obitelj je bačena u tešku financijsku situaciju. Obitelj ima samo jedan automobil, Ford Fusion, no on nije dovoljan za sve potrebe koje ima Addie.

VIDI OVO: Zahvalni sinovi štedjeli 10 godina kako bi majci kupili novi automobil

„Kada vozimo Addie, netko s njom mora biti cijelo vrijeme jer u nosu ima cjevčicu za disanje koju joj netko treba povremeno stisnuti“, rekla je Stephanie.

U nedjelju navečer, ta molitva je je bila odgovorena kada je par dobio telefonski poziv od jedne skupine iz crkve, koja je rekla kako žele ostaviti dar u bolnici.

„Mislili smo možda da se radi o balonima za Addie“, rekla je Stephanie. No kada su izašli na parkiralište, vidjeli su da ih ondje čeka Honda Odyssey iz 2008. „Došli su i odveli su nas na parkiralište i samo su rekli ”ovo je vaše, evo vam ključeva“, rekla je Stephanie.

„Samo smo počeli plakati“, rekla je Stephanie. „Nismo mogli vjerovati da nam se to događa. Bilo smo oboje u šoku“. Meg Watwood, članica malene crkve, skupila je novac petnaestero članova kako bi kupili vozilo, no dobili su popust nakon što je prodavač čuo za Addieinu priču.

Crkva kupila automobil roditeljima djevojčice s invaliditetom

„Svi znamo da im treba velik automobil. Skupili smo novac za njih prije nekoliko tjedana, no onda je netko iz crkve dobio ideju da im kupimo automobil“, rekla je Watwood.

Mini-kombi je ogroman blagoslov za Wolfeije, koji kažu da će im on promijeniti živote. „To je takav blagoslov na toliko puno načina“, rekao je Matthew. „Ne samo da imamo više mjesta kako bismo se igrali sa svojom kćerkom i sinom, već nam i pojednostavnjuje prijevoz opreme za kolica do spremnika s kisikom i do njezina trenera za gait, s kojim radi kako bi mogla prohodati“, dodao je Matthew.

VIDI OVO: Automobil je udario dječaka koji je pretrčavao cestu, a onda je uslijedilo pravo čudo

Stephanie je rekla kako je priopćila Addie za mini-kombi i da se raduju vožnji s njom u većem i prostranijem vozilu.

Veliko je olakšanje i to što je posljednji Addiein CT došao čist. Također treba otići na operaciju zahvaljujući kojoj će moći lakše jesti, bez da udiše hranu. Njezina obitelj kaže kako je Addie ”na popravku”.

Obitelj je zahvalna svima koji su ih iznenadili ovime. „Mislim da je ono što želimo reći jest da smo bez riječi“, rekao je Matthew. „Jednostavno smo ostali bez teksta“, dodala je Stephanie. „Zahvalni smo vam iz sveg srca“.

Tako smo zahvalni na prijateljima iz crkve i zajednici, koji uvijek žele pomoći onima kojima je pomoć potrebna. 1. Ivanova 3, 17 kaže: „Tko, ima blago svijeta i vidi brata svojega u nevolji i zatvori srce svoje od njega; kako ljubav Božja ostaje u njemu“.