”Čudo od djeteta” se rodilo nakon samo 24 tjedana koliko ju je majka nosila, a težila je svega 620 grama. 

Francesca Bradley-Curran rodila se nakon samo 24 tjedana koliko ju je majka nosila i sa svega 620 grama. Liječnici su najavili roditeljima da se ne nadaju previše. Novopečena majka Victoria Bradley očekivala je najgori scenarij kada je njena kćerkica stigla na svijet.

Naime, sada od milja zvano “čudo od djeteta” Francesca Bradley-Curran rodila se nakon samo 24 tjedana koliko ju je majka nosila i sa svega 620 grama.

Liječnici su najavili roditeljima da se ne nadaju previše. Nakon rođenja, imala je stopala veličine novčića, a u prvih nekoliko mjeseci preboljela je kolaps pluća, meningitis i sepsu.

Nakon 17 tjedana napokon je bila puštena kući. Njena majka prisjetila se kobnih dana kada se tek rodila.

VIDI OVO: Rođena najmanja beba na svijetu: Liječnici su zanijemili

“Još je izgledala kao fetus. Koža joj je bila prozirna, nije imala trepavice i obrve. Krv joj je bila puna infekcija. Bila je tako malena”, prisjetila se Victoria.

Iako su Victoriji prvotno rekli kako neće moći imati djece zbog problema s jajnicima, bila je neopisivo sretna kada su ona i njen suprug saznali kako je trudna.

Nakon što je osjetila trudove u 24. tjednu trudnoće i rodila Francescu, malena se svakako izborila za svoj život i postala sinonim za borca, piše RTL.

Njena majka potvrdila je kako Francesca dobro napreduje i kako je svakim danom sve jača.