Naslovnica Popularno Roditelji su zaposlili dadilju prije tri tjedna, ali nikada nisu očekivali da...

Roditelji su zaposlili dadilju prije tri tjedna, ali nikada nisu očekivali da će OVO napraviti njihovoj djevojčici

Kiersten Miles (22) iz New Jerseya završavala je fakultet, te je prihvatila posao dadilje kako bi platila svoje račune. 

George i Farra Rosko tražili su dobru dadilju u vrlo teškom razdoblju za njihovu obitelj. Naime, njihovo najmlađe dijete, devet mjeseci stara Talija se razboljela. Dijagnosticirana joj je bilijarna atrezija, koju uzrokuje zastoj jetre, a liječenje nije davalo dobre rezultate, piše Novi.

Obitelj je čekala donaciju jetre koja je odgovarala Talijinoj. Čekali su i čekali, ali vrijeme je isticalo. Liječnici su im rekli da Talia možda neće dočekati svoj drugi rođendan, ako uskoro ne dobije jetru. A onda se događa nešto nevjerojatno…

dadilja djevojčica 1
Kiersten je ostala u šoku kada je ovo čula.

Za tri sedmice mnogo je zavoljela Taliju, a onda je donijela emotivnu odluku. Htjela se testirati i vidjeti odgovara li njena jetra Talijinoj. Ali, onda je saznala da njena jetra odgovara i odlučila je razgovarati s obitelji oko daljnje procedure.

Oni su prvo mislili da dadilja nije shvatila ozbiljnost situacije jer doniranje dijela organa nije kao doniranje krvi. To uključuje dugu operaciju, oporavak i određen rizik. Ali, dadilja je znala u što se upušta i bila je ozbiljna.

dadilja djevojčica 2

Cijela procedura bi trajala 14 sati, Kiersten bi provela sedmicu dana u bolnici, izašla bi sa ožiljkom od 12,7 centimetara, ali za nju je to predstavljalo malo žrtvu, da bi ova beba preživjela.

dadilja djevojčica 3

Hvala Bogu, operacija je dobro prošla i obje su se brzo oporavile. Kiesrten je spasila ne samo jedan život, nego cijelu obitelj.

Zaslužuje svaku pohvalu.

SourceNovi.ba

NAJNOVIJI ČLANCI