Dečki ne trebaju dobivati iste privilegije kao i muževi... i točka
Foto: Love photo created by freepik - www.freepik.com

On je vaš najbolji prijatelj, partner u zločinu, osoba za maženje, motivator te vas ohrabruje. On je vaš dečko. To je to. Nemojte mu dati stvari koje njegova titula u vašem životu ne uključuje.

Naravno, možete mu dati poljupce, pažnju, zagrljaje, možete ga cijeniti i poštovati, ali sve iznad toga je previše za njega i vas kao dečka i djevojku koji su u vezi. Trebate provoditi sve vrijeme zajedno učeći nove stvari jedno o drugome, družeći se s prijateljima i stvarajući uspomene.

On se još ne bi trebao financijski brinuti za vas niti bi vas trebao uzdržavati.

On ne bi trebao birati vas iznad svega drugoga u svom životu – barem ne još.

Da, trebate jedno drugome biti prioritet, ali i dalje trebate moći povoditi vrijeme sa svojim obiteljima i prijateljima.

On ne treba još živjeti s vama – nedostajat će vam „vrijeme za vas“ ili druženje samo s vašim prijateljicama.

Zbog toga, on još ne treba primati vas cijelu.


Primijetite da u svakoj rečenici postoji riječ „još“.

On je još uvijek samo vaš dečko. Kao vaš dečko ima potencijal postati vaš suprug, ali tek kada ostvari taj potencijal on će vas moći uzdržavati, moći ćete mu biti prioritet u svemu, moći će stvoriti dom s vama, moći će vas voljeti „dok vas smrt ne rastavi“ – tek kada dobije privilegije supruga će moći imati vašu vječnu pažnju, zajedništvo i ljubav veću od poljubaca i zagrljaja.

Razmišljajte o tome na ovaj način – vi čuvate nešto SAMO za njega. Samo će on moći primiti svaki dar i svaku privilegiju koju vi čuvate. Tako se posebno treba osjećati. Dajte mu nešto čemu će se moći radovati u budućnosti. Nešto prema čemu će raditi. Jer on je za sada samo vaš dečko. On ne bi trebao dobivati iste privilegije kao i suprug… I točka.