Dečko je isplanirao prosidbu svoje djevojke, a onda se pojavio njen otac

Moja mama i sestra su bili skriveni te su sve fotografirali.

Dečko je isplanirao prosidbu svoje djevojke, a onda se pojavio njen otac

Prošetali smo do druge strane planine te sam ugledala mog tatu kako drži veliki znak s natpisom: ‘Reci NE.’.

„Levi mi je rekao da ćemo se naći s mojim roditeljima na doručku tog jutra, ali je prvo htio da odemo prošetati našeg psa, Acea. Ace je pas pun energije tako da ga nastojimo svaki dan pustiti da slobodno trči pola sata do sat i pol. Budući da je tih dana bilo hladno, mi smo se vozili dok bi on trčao. Dok smo se to jutro vozili, Levi me je pogledao i rekao: ‘Što je to tamo?’ Pogledala sam i ugledala znak na kojem je pisalo: ‘Udaj se za mene.’

Odmah sam počela plakati. Bila sam presretna, izašli smo iz auta, a on je kleknuo. Moja mama i sestra su bili skriveni te su sve fotografirali. Na drugoj strani planine, moj tata, njegova mama i poočim, te moji baka i djed, su čekali. Svi su to zajedno pripremili. Naravno da sam pristala.

Prošetali smo do druge strane planine te sam ugledala mog tatu kako drži veliki znak s natpisom: ‘Reci NE.’. Levi i ja smo se jako nasmijali na to.

Levi je prije prosidbe pitao mog tatu za moju ruku. Moji roditelji, sestra, njegova mama i poočim te naše bake i djedovi su pomogli s prosidbom. Prosidba se dogodila u Winnemucci, Nevada.

Slova su bila pomno izrezana te je trebalo vremena da se zabiju u zemlju, tako da je moj tata potajno donio svoj znak dok su pripremali slova.

Ni Levi nije znao da je moj tata napravio taj znak tako da je to bilo jako smiješno iznenađenje za oboje. Moj se tata potpuno šalio s tim znakom jer jako voli Levija. Jednostavno ima takvu osobnost.

Moja obitelj i ja smo uvijek bili jako bliski. Kada je Levi došao u tu priču, oni su ga odmah prihvatili. Imamo odličnu vezu te mnogo toga radimo zajedno. Uživamo u klizanju, igranju nogometa, kampiranju i sličnim aktivnostima.

Planiramo se vjenčati u Lamoilleu, Nevada, u jesen. Jako smo uzbuđeni zbog ovog novog koraka u našem životu i prilike da ga podijelimo s našim voljenima.

Reci što misliš