Naslovnica Novosti Svijet Glumac Denzel Washington je učinio predivno djelo za beskućnika

Glumac Denzel Washington je učinio predivno djelo za beskućnika

Denzel Washington je učinio predivno djelo za beskućnika kojeg je sreo uz cestu. To nije prvi put kako je Denzel pokazao svoju velikodušnost i Isusovu ljubav drugima.

Denzel Washington, praktični kršćanin, glumac, redatelj i producent radi u glumačkoj industriji preko 40 godina. 

U devedesetima je navodno razmatrao da postane propovjednik, no Bog ga je pozvao da ostane aktivan u filmskoj industriji.

„Dio mene još uvijek govori: ‘Denzel, možda trebaš propovijedati. Možda još uvijek činiš kompromis’. Imao sam priliku glumiti velike ljude te propovijedati kroz njihove riječi. Talent koji sam dobio uzimam za ozbiljno i želim ga iskoristiti za dobro“, rekao je Denzel. 

65-godišnji kršćanin je nedavno završio u vijestima nakon što je pomogao čovjeku u opasnosti. Vozio se je Hollywoodom kada je vidio beskućnika na cesti, jako blizu prometu. Denzel se zaustavio kako bi mu pomogao.  

VIDI OVO: Denzel Washington je velika zvijezda, ali postoji nešto što malo ljudi zna o njemu

Denzel je ostao s njim dok nisu stigli policajci koji su tada smirili situaciju. Dao je muškarcu sendvič i masku za lice. 

To nije prvi put kako je Denzel pokazao svoju velikodušnost i Isusovu ljubav drugima. Njegova supruga Pauletta Pearson i on već desetljećima doniraju mnogim organizacijama te su pomogli mnogima promijeniti živote. 

Denzel je tako ispunio poziv da bude ruke i noge Isusa i da pokazuje Isusovu ljubav potrebitima diljem svijeta. Zaista je divno vidjeti slavne osobe da koriste svoju slavu i bogatstvo kako bi pomogli siromašnima i bolesnima u svijetu. 

NAJNOVIJI ČLANCI