Denzel Washington je na Instagramu opisao svoje nadnaravno iskustvo s Bogom koje je utjecalo kasnije na njegov život.

Denzel Washington je na Instagram Liveu razgovarao sa svojim pastorom i prijateljem A.R. Bernardom u kojem je opisao nadnaravno iskustvo kada je bio ispunjen Duhom Svetim i kako je to utjecalo na njegov život, pa čak i na život njegove djece.

Tijekom 30-minutnog razgovora, Washington je rekao pastoru da je tri puta predao svoj život Isusu, a u jednoj od tih prilika imao je nadnaravni susret s Bogom.

VIDI OVO: Glumac Denzel Washington je učinio predivno djelo za beskućnika

Nadnaravni susret s Bogom

“Bio sam ispunjen Svetim Duhom i to me je uplašilo. Rekao sam:” Čekaj malo, nisam htio ići ovako duboko, želim se zabavljati”, priznao je Washington.

Taj trenutak se dogodio osamdesetih godina u Crkvi biskupa Charlesa E. Blakea.

“Otišao sam u crkvu s Robertom Townsendeom, a kada je došlo vrijeme da se spustim do oltara, rekao sam: ‘Znaš, ovaj put, samo ću sići tamo, odustati od sebe i vidjeti što se događa.’ Otišao sam u sobu za molitvu, prepustio se i iskusio nešto što nikada u životu nisam doživio“, objasnio je glumac.

“Bilo je to nadnaravno, jednom u životu iskustvo koje tada nisam mogao potpuno razumjeti.”

VIDI OVO: Denzel Washington je velika zvijezda, ali postoji nešto što malo ljudi zna o njemu

Denzel Washington svjedoči da sada govori i radi ono što mu je Bog rekao

Prošlo je dosta godina prije nego što glumac posvetio svoj život Bogu. U intervjuu za The Christian Post 2017. godine, Washington je podijelio svoje svjedočanstvo.

“Sada govorim i radim ono što mi je Bog rekao od početka”, svjedočio je. “Prokovano mi je da ću putovati svijetom i propovijedati milijunima.”

Cijeli intervju pogledajte u videu: