NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDijete ima rijedak oblik raka mozga i sada treba naše molitve

Dijete ima rijedak oblik raka mozga i sada treba naše molitve

Doktori su 15-mjesečnom djetetu u Južnoj Dakoti dijagnosticirali rijedak oblik raka mozga i sada on i njegova obitelj trebaju molitve.

Roditelji ne žele ništa više nego da im djeca budu sretna, zdrava i sigurna. Žele vidjeti da njihova djeca imaju zabavno i bezbrižno djetinjstvo. Liječnik koji djetetu dijagnosticira bolest ili bolest može dramatično utjecati na te želje. To može natjerati roditelje da se vrte i traže odgovore.

Nažalost, to je tužna stvarnost za obitelj malog Charlieja Murana, 15-mjesečnog djeteta kojemu su nedavno dijagnosticirani primitivni neuroektodermalni tumori (PNETs).

PNETS, prema klinici Mayo, “rijetki su, kancerogeni tumori koji počinju u embrionalnim (fetalnim) stanicama u mozgu. Mogu se pojaviti bilo gdje u mozgu” i “ili epifizi.”

U tjednima prije Charliejeve dijagnoze dijete počelo pokazivati ​​ono što je izgledalo kao znakovi paralize. To je dovelo do liječnika koji su proveli skeniranje mozga i otkrili tumore koji su “napadali njegov mozak i leđnu moždinu”.

Kao i svaka takva dijagnoza djeteta, uništila je obitelj Murano. Njegova majka, Abby Murano, opisala je to kao “definitivno najgoru noćnu moru roditelja”.

Obitelj je optimistična, oslanja se na ljubav i molitve u teškim situacijama

Unatoč dijagnozi raka, obitelj Murano ne odustaje. Oni su optimistični i u tome su na duge staze. Oni se u ovoj situaciji oslanjaju na svoju vjeru i molitve.

“Sada imamo dijagnozu, preliminarnu dijagnozu, te imamo plan kako se boriti protiv ovoga”, rekla je Abby. “I vrlo smo optimistični uz svu podršku, ljubav i molitve. I vjerujemo da će Charlie prebroditi ovo.”

Napravljena je stranica GoFundMe kako bi se pomoglo obitelji s novcem za Charliejevo liječenje. Trenutno je stranica prikupila više od 56 000 dolara s ciljem od 70 000 dolara.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare