Dvoje uplašene djece je izašlo na pozornicu, a njihova izvedba ”Molitve” je očarala publiku

Svi dani koje su proveli pjevajući ovu pjesmu su se isplatili.

Snimka zaslona: YouTube

Noelle i Ryland su se preodjenuli iz običnih traperica u studiju do večernje elegantne odjeće na pozornici.

Nakon što su otpjevali pjesmu „Molitva“ u prijateljskom duetu, napokon su odlučili svoj talent podijeliti s publikom. Njima je jednostavno bilo zabavno pjevati zajedno, ali je za publiku njihov nastup bio nešto nezaboravno.

Iako su još jako mladi, oni su sve očarali svojim nastupom. Noelle je započela pjesmu svojim predivnim glasom. Njezina besprijekorna melodija u glasu je svima otopila srca na samom početku, ali se tada priključio Ryland te je učinio cijelo to iskustvo neopisivim.

Čim je počeo pjevati s njom, sve se promijenilo. Ova djeca izgledaju jako mlada, ali inspirirani Andreom Bocelli i Celine Dion, pokazali su zaista neočekivani talent. Nije im bilo ni malo teško pjevati na dva jezika te im je svaka nota bila na mjestu. Zajedno su bili nezaustavljivi.

Svi dani koje su proveli pjevajući ovu pjesmu su se isplatili. Kada su u njih uperena svjetla reflektora nitko nije mogao skinuti pogled s njih. No, nije trebalo dugo da publika ostane bez riječi kada su im čuli glasove.

Oni sjaje kao zvijezde te dokazuju da godine ne igraju ulogu u stvaranju prave glazbe. Zaista ćete uživati u njihovoj izvedbi – pripremite se biti očarani.

Reci što misliš