Okrutna djeca su pokušala utopiti psića u industrijskom ljepilu koje mu je zaustavljalo cirkulaciju. Jedva je preživio. 

Jednog se dana skupina djece igrala na praznom građevinskom terenu u Istanbulu, Turska. Prišao im je psić star samo 4 mjeseca. Bio je jako gladan te se nadao da će mu dati malo hrane. No, umjesto da su mu pomogli, djeca su ga odlučila mučiti. 

Podignula su ga, stavila u kutiju i pokušala ga utopiti u industrijskom ljepilu kojeg su našli na tom terenu. 

Na svu sreću, neki su prolaznici začuli lavež psa koji se utapao. Uspjeli su otjerati djecu. Pas je bio živ, ali se zalijepio za kutiju na jednoj strani. Njegovi spasitelji su ga odmah odvezli u sklonište. 

Gepostet von 24 Horas. El Diario sin Límites am Freitag, 18. November 2016

Pas se tamo pokušao skriti u kut od veterinara, ali se jako teško kretao zbog ljepila koje se počelo sušiti. 

Ljepilo mu je zaustavljalo cirkulaciju. Bilo je čvrsto kao beton. Veterinari su se odmah bacili na posao. Počeli su pažljivo brijati psa kako bi uklonili ljepilo. Nakon nekoliko sati pas je bio slobodan, ali bez dlake te je ujedno bio u velikim bolovima. 

Veterinari su bili jako zabrinuti za njega, osim što mu je koža bila sirova i crvena od brijanja, nisu znali koliko je ljepila progutao. Pažljivo su ga promatrali cijeli dan, a pas se nije micao s mjesta. 

Crueldad.Un grupo de niños en Turquía bañaron con pegamento a un perro, después lo arrastraron en el lodo y por último,…

Gepostet von Jorge Morera Chaves am Freitag, 18. November 2016

VIDI OVO: Pas se četiri dana nije micao s mosta, a razlog slama i najtvrđa srca

Na svu sreću, stanje mu se počelo poboljšavati. Ispalo je da je progutao samo malo ljepila. Dobio je ime Pascal te je slijedećih nekoliko dana pokazao odlične znakove oporavka. Uskoro se sprijateljio s još jednim psom iz skloništa. 

Gepostet von Pipo Rodriguez Coronda am Freitag, 5. Mai 2017

Nakon dva mjeseca Pascal je bio neprepoznatljiv. Postao je jako društven, a krzno mu je počelo vrlo lijepo rasti. 

Uskoro ga je posvojila divna obitelj. Pascalu je trebalo neko vrijeme da se privikne na nove vlasnike, ali sada vodi divan život. Često ide na plažu te uživa u svoj pažnji i ljubavi kojom ga vlasnici obasipaju. 

Gepostet von Yen Brouwer am Donnerstag, 4. Mai 2017

Pascalova priča je uskoro izašla u javnost te su se javili mnogi ljudi kritizirajući okrutnu djecu i njihove roditelje koji ih nisu dobro odgojili. 

Hvala Bogu, Pascal je izbjegao potencijalnu tešku sudbinu te sada uživa u novom životu.