Djeca su iznenada propala u zaleđeni ribnjak, a jedna djevojka je sve vidjela i odlučila reagirati

Troje djece nedavno je spašeno iz zaleđenog ribnjaka nakon što su propali. Njihovu nevolju vidjela je jedna hrabra djevojka i spasila im živote!

23-godišnja Dusti Talavera gledala je kroz prozor i vidjela troje djece u dobi od 4, 6 i 11 godina kako iznenada propadaju kroz led na ribnjaku. Nije oklijevala: odmah je požurila da ih spasi.

Djeca su hodala po zaleđenom ribnjaku

“Gledala sam kroz prozor i vidjela troje djece kako hodaju po zaleđenom ribnjaku. Nekoliko sekundi kasnije vidjela sam kako propadaju”, rekla je. “Instinkt je bio izaći van i pomoći im. Samo sam obula cipele i istrčala van. Nitko nije bio vani i znala sam da ja to moram učiniti.”

Dusti je uspjela sama izvući djecu od 4 i 11 godina, ali je imala problema s izvlačenjem 6-godišnjakinje iz ledene vode. Tada je u pomoć priskočio rođak djevojčice. Kada su je izvukli na površinu, više nije disala.

Djeca su hodala po zaleđenom ribnjaku
Snimka zaslona: YouTube/Denver7 – The Denver Channel

Srećom, na mjesto događaja izašlo je osoblje hitne pomoći koji su izvršili reanimaciju kako bi djevojčica ponovno disala. Potom su je odvezli u bolnicu.

Drugo dvoje djece nije ozlijeđeno tijekom incidenta te su se mogli vratiti kući.

Policija je izjavila da je Dusti rekla da “nije bila zabrinuta za svoju sigurnost jer su bili djeca i trebala im je pomoć”.

Hvala Gospodinu što je ova hrabra žena bila tamo da spasi živote ovo troje djece!