Dječak (4) pobijedio uznapredovali rak mozga uz pomoć divnih liječnika

Osmogodišnji Scott Cameron jako je snažan mali dječak. On je pravi heroj nakon što je pobijedio uznapredovali rak mozga uz pomoć divnih liječnika.

Nakon što je pao niz stube, jako su ga počela boljeti leđa. Njegovi roditelji, Tamika i Wendell, su ga odveli na snimanje u bolnicu. No, pokazalo se da će ovaj dječak, koji jako voli superheroje, morati i sam postati superheroj i početi borbu protiv snažnog čudovišta.

„Najprije su nam pokazali snimku njegove kralježnice, a liječnik je onda rekao da mora pogledati i prema gore, prema njegovom mozgu“, prisjetila se Tamika.

Cameronov tata je rekao da se morao pretvarati da je snažan: „Ja sam otac i moram biti snažan za sve. Osjećao sam se kao da slijedi duga borba.“

PROČITAJTE: Zašto je Bog dopustio da imam rak?

Maleni je dječak podvrgnut četverosatnoj operaciji za uklanjanje tumora kako bi nastavio liječenje.

Dok su bili u bili u bolnici provedeno je sekvenciranje gena njegovog raka te je bilo moguće primijeniti bolju vrstu tretmana. Liječnici su ujedno otkrili da nije bila riječ o samo jednoj bolesti, nego o četiri različite bolesti.

Cameron je izdržao pola godine kemoterapije i radijacije i cijelo je to vrijeme bio hrabar i ustrajan. Bolnica je pokrila sve financijske troškove.

Čudo se dogodilo i maleni je Cameron uspio pobijediti sve te bolesti iako su bile uznapredovale.

Obitelj – majka, otac, Cameron i njegovih petero starijih braće i sestara su otišli na putovanje u 2017. kako bi proslavili njegovu pobjedu, a Cameron je rekao: „Sada se osjećam odlično. Osjećam se kao da sam kroz mnogo toga prošao.“