TREBA NAŠE MOLITVE: Dječak (8) se bori za život u bolnici nakon što su ga nasilnici zapalili

Dječak (8) se bori za život u bolnici nakon što su ga nasilnici zapalili

Jedan je dječak u Ukrajini završio u bolnici s opeklinama opasnim po život nakon što su ga nasilnici polili benzinom i zapalili. Osmogodišnji Kyrylo Yatsun sada treba naše molitve.

Kyrylo je pretrpio opekline na 35% tijela nakon šokantnog incidenta koji se dogodio u Dnipru, 4. po veličini ukrajinskom gradu.

Dječak se igrao u parku blizu svoje zgrade kada su ga napali stariji nasilnici. Polili su ga benzinom i zapalili. Prestrašeni je dječak pao i vrištao dok su nasilnici gledali i smijali se. Nakon toga su pobjegli.

Prolaznici su pomogli dječaku koji je hitno odvezen u bolnicu. Liječnici su obavili nekoliko operacija da ne izgubi život. Uklonili su oštećenu kožu sa glave, ruku, trupa i kukova.

Kyrylo se zadnjih 10 dana bori za život. Majka Eugenia je opisala događaj: „Kuhala sam ručak kada su neka djeca uletjela i rekla da je Kyrylo ozlijeđen. Istrčala sam van i vidjela kako mi sin leži na tlu. Koža na stomaku i nogama bila je teško izgorjela. Rekao mi je da su mu to napravili namjerno i bez povoda. To nisu djeca, to su čudovišta,“ rekla je očajna majka.

Policija je navodno privela osumnjičene. Nasilnici tvrde da su slučajno zapalili Kyryla, ali detektivi istražuju cijeli slučaj.

Reci što misliš