TREBA NAŠE MOLITVE: Dječak (8) se bori za život u bolnici nakon što su ga nasilnici zapalili

Dječak (8) se bori za život u bolnici nakon što su ga nasilnici zapalili

Jedan je dječak u Ukrajini završio u bolnici s opeklinama opasnim po život nakon što su ga nasilnici polili benzinom i zapalili. Osmogodišnji Kyrylo Yatsun sada treba naše molitve.

Kyrylo je pretrpio opekline na 35% tijela nakon šokantnog incidenta koji se dogodio u Dnipru, 4. po veličini ukrajinskom gradu.

OGLAS

Dječak se igrao u parku blizu svoje zgrade kada su ga napali stariji nasilnici. Polili su ga benzinom i zapalili. Prestrašeni je dječak pao i vrištao dok su nasilnici gledali i smijali se. Nakon toga su pobjegli.

Prolaznici su pomogli dječaku koji je hitno odvezen u bolnicu. Liječnici su obavili nekoliko operacija da ne izgubi život. Uklonili su oštećenu kožu sa glave, ruku, trupa i kukova.

Kyrylo se zadnjih 10 dana bori za život. Majka Eugenia je opisala događaj: „Kuhala sam ručak kada su neka djeca uletjela i rekla da je Kyrylo ozlijeđen. Istrčala sam van i vidjela kako mi sin leži na tlu. Koža na stomaku i nogama bila je teško izgorjela. Rekao mi je da su mu to napravili namjerno i bez povoda. To nisu djeca, to su čudovišta,“ rekla je očajna majka.

Policija je navodno privela osumnjičene. Nasilnici tvrde da su slučajno zapalili Kyryla, ali detektivi istražuju cijeli slučaj.